2777
2789

من چون دانشجو بودمو کلاسامو بد میچیدن نمیتونستم برم سرکار واسه همین در طول این ۷ ترم دوتا قالی بافتم که جمعا شد ۳۰ میلیون

یدونه ام الان دارم میبافم که تا نصف بافتم و ۲۵ یا ۲۶ می ارزه

من هررررررروقت که قالیارو میبافتم تموم میشد مامانم یه هفته مونده به بریدن هر دوتا قالیم هی پیش بابام میگف اره سرکار نمیری ، خرج داری ، فلان داری ، دخترعموت از تو کوچیکتره میره سرکار(ناگفته نماند دخترعموم تو خانواده ایه که کااااااملا خرپولنو زیر پای هرکدومشون یه ماشینه و باباش پولداره)

وای پیش بابام انقدر این مدلی میگفت تا من پول جفت قالیارو دادم بهش

فقط خدا میدونه چقدر ذوق داشتم وقتی قالیا تموم میشد همش خودمو درحال عمل دماغم تصور میکردم 

من میخاستم با پولش برم دماغمو عمل کنم خیلی دوست داشتم شب و روز با خستگی از دانشگاه میومدم میبافتم که پس انداز کنم که مامانم از چنگم دراورد 

دختر عموم رفته دماغشو عمل کرده اونم نه با پول خودش 

خودش کارش اونجوری نیست که بتونه هم ایفون اخرین مدل بخره هم دماغشو عمل کنه در عرض ۶ ماه

حالا مامانم چپ میره راست پیره میگه دخترعموت عمل کرد چون میره سرکار پول داره ، گوشی خرید چون پول داره

بخدا خیلی وقتا میخام به مامانم بگم که منم عمل میکردم اگه پولامو از چنگم درنمیاوردی اصلا تاحالا به روش نیاوردم ریختم تو خودم

بخدا ۳۰ میلیونو از چنگم دراورد رفت طلاخرید بعد فروخت ماشین خرید انداخت زیر پای پسرش الان حتی نمیزارن من از بغل در راننده رد شم چه برسه سوارشم

با این حرف که پولت کمه نمیتونی جنع کنی بده من نگه دارم از چنگم درمیاره 

منم میدونم دیگه پس نمیده صدام درنمیاد

میرفتم ارایشگری میکردم میومد میگفت پول ندارمو فلان انقد میگفت همون چس تومن پولی که داشتمم میدادم بهش 

دیروز گوشیم هنگ کرد خاموش شد گفت مثل دختر عموت بروسرکار گوشی بخر دماغتو عمل کن

هیچی نگفتم 

من میدونستم پولم به دماغ عمل کردن نمیرسه میخاستم لبتاپ بخرم که مهلت نداد

الان ترم ۷ ام و لبتاپ ندارم و بلد نیستم کار کنم با سیستم

الانم نزدیک امتحانامه نمیتونم این قالیمو ببافم میدونم منتظره اینو بیارم پایین قبر پولشو بِکنه

انقد پیش بابام میگه سرکار نمیری دیگه روم نمیشه یه قاشق غذا بخورم سر سفرش

اینارو صرف درد و دل گفتم کسیو ندارم باهاش حرف بزنم از بس ریختم تو خودم غمباد گرفتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری مامانت بدجنسه توام پولاتو نده بهش.بهش بگو توام کار کن مث بقیه زنا طلا بخر.پخمه نباش خواهر

بخدا الان بغضم گرفته تو چشمام اشک جمع شده داره گریم میگیره

خیلی بد میگه مجبورم بهش بدم خجالت میکشم پیش بابام 

چرا ازش میخوری یکی گفت صدتا جوابش رو بده تو هم جلوی پدرت ضایعش کن چون مادره هر کاری دلش بخواد بکنه؟؟؟

کمترین حق توئه که با خیال راحت سر سفره پدرت غذا بخوری کمترین حقته که از پدرت پول بخوای تورو خدا تو سری خور نباش به خدا ازدواج هم کنی باید از شوهرت هم تو سری بخوری بعدا بچت هم از پدر و مادرت تو سری میخوره

فقط اینو بدون که نباید به حرفاشون اهمیت بدی، باید پول زحماتتو فقط برا خودت برداری ، همین پدر مادر بعدا میان سرکوفتت میزنن میگن خپ نمیدادی خپ نمیکردی و .... نمیگن که ما نزاشتیم 

از حق خودت دفاع کن، کی گفته پدر مادر حق دارن به آدم زور بگن؟ وظیفه شونه بهت غذا بدن و نیازاتو برطرف کنن ، زبونن دراز باشه عزیزتر میشی بخدا

حق داری عزیزدلم بگو خیرت که نمی‌رسه لااقل توقعم نداشته باش ازم😒از این به بعد پول نده اونا تا زمانیک ...

مامانم یدونه شال ررام میخره هروز میگه این شالو من برات خریدم منظورش اینه پولشو بده

بعد میگی خرجمو بده؟ 

زنده زنده خاکم میکنه

چرا ازش میخوری یکی گفت صدتا جوابش رو بده تو هم جلوی پدرت ضایعش کن چون مادره هر کاری دلش بخواد بکنه؟؟ ...

من بابام خیلی مظلومه دلم واسه بابام میسوزه بخاطر اون هیچی نمیگم چون میره دوتام میزاره روش به بابام میگه 

من بابام خیلی مظلومه دلم واسه بابام میسوزه بخاطر اون هیچی نمیگم چون میره دوتام میزاره روش به بابام م ...

نه انفاقا بابات مظلوم نیست اگر مظلوم بود خیلی هوات رو داشت و میدید آنقدر مظلومی حتی دور از چشم مامانت بهت پول میداد دلت براش نسوزه دلت برای خودت بسوزه که اینطوری پولات رو از چنگت در میارن 

خب عزیزم نده یکم زبون داشته باش وقتی میگه دختر عموت فلان کارو کرده و... توام بگو شما پول منو ازم گرفتین یکم زبون داشته باشه از حق خودت دفاع کن با ساکت موندن چیزی نمیشه به حقت نمیرسی پولم نده چرا پولتو میدی بهشون پرو باش بگو پول بده گوشی بخرم وظیفه شماست 

من زندگی خیلی خوبی دارم خیلی...مشکل مالی اینا شکر خدا ندارم ولی زبون مادرم تلخه...هرروزی ک میرم خونشون می مونم...فرداش ک برمی‌گردم خونم با همسرم بحثم میشه...(((چووون مامانم تو اون ی روز قبل ک خونشون بودم قشنکگگگگ عصبانیم می‌کنه و من چیزی روم نمیشه بگم )))

ینی هرچیز بیخودیو میزنم توسرم.فوش..حرص.. حالا نرفتنی هم هی میگی بیا وفلان...میرمم اینجور میشه..

الآنم الکی الکی با همسرم بحثم شد چون از صبحش ک از خونه مادرم اومدم کلی انرژی منفی بهم داده بود...حتی اینجور بگم بخودش چایی ریخت صبح و بجای صبحونه دادن ب من با من دعوا میکرد مادرم..منم خونش جاروبرقی کشیدم تمیز کردم پاشدم اومدم

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
خب عزیزم نده یکم زبون داشته باش وقتی میگه دختر عموت فلان کارو کرده و... توام بگو شما پول منو ازم گرف ...

من اصلا مثل دخترای امروزی نیستم

ن کافه رفتم تاحالا نه لباسای انچنانی از بس هواسم بهشون بوده مامانم منو مثل شوهر دومش میبینه

تا بابام بهم مثلا ۲۰۰ میده یجووووری برنامه میچینه که لنگ ۱۵۰ تومن باشه ازم بگیره 

بابام کارگره من ندم بهش به بابام فشار میاره

من زندگی خیلی خوبی دارم خیلی...مشکل مالی اینا شکر خدا ندارم ولی زبون مادرم تلخه...هرروزی ک میرم خونش ...

امدوز داشت بهم غر میزد

همین یساعت پیش

داشت دخترعمومو میکوبید سرم 

منم یه لحظه قاطی کردم گفتم پشت دخترعموم یه خانواده میلیاردر نشسته دختره درماه نهایت ۴ تومن دراره بقیشو باباش میزاره من کی پشتمه؟ تو یا بابا؟ هیچکدوم

زود زنگ زد بابام گفت فاطمه پول میخاد