2777
2789
تو کدوم مرحله ای هستین چه اطلاعاتی دارین برا اینکه مثبت بشه

انتخاب دکتر خوب و جنین شناس خوب . بعدم توکل به خدا و آرامش و استراحت بعد انتقال. من که اینارو رعایت کردم

‌‌‌یه روزنامه نگار هستم با افتخار☝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا روشکر مبارکه عزیزم، من هایپر شدم افتاد برا دوماه دیگه برام دعا کن عزیزم🙏🏻

اتفاقا خوب شد . جنین فریز خیلی بهتره. درصد انتقال موفق بالاتر میره

‌‌‌یه روزنامه نگار هستم با افتخار☝

سلام دوستان میشه لطف کنین منو راهنمایی کنبد من دوتا سقط داشتم وبعدازاون به ساله که باردارنمیشم دارو زیاداستفاده کردم ولی فایده نداشته هرسری میرم پزشک میگه دوماه دیگه دارو بخورخسته شدم از دارو هرچی میگم منوآی وی اف کنن قبول نمبکنن ،چه جوری میتونم برم تو سیکل آی وی اف؟

سلام دوستان میشه لطف کنین منو راهنمایی کنبد من دوتا سقط داشتم وبعدازاون به ساله که باردارنمیشم دارو ...

چرا قبول نمیکنن بگو میخوام آی وی اف کنم برو پیش یه دکتر که تخصص آی وی اف داره و خیلیا نتیجه گرفته باشن ازش ،برا سقط و عدم باردارشدنتون هم شاید مشکل از همسرتون باشه من خودم یه ساله ونیم پیش سقط داشتم بعدش دیگه باردار نشدم که بعد پیگیری مشخص شد مشکل از همسرم هست حتما همسرتون هم به پزشک ارولوژی مراجعه کنن و آزمایش اسپرم حتما در مرکز ناباروری انجام بشه

چرا قبول نمیکنن بگو میخوام آی وی اف کنم برو پیش یه دکتر که تخصص آی وی اف داره و خیلیا نتیجه گرفته با ...

همسرم آزمایش داده تعدادش کمه مورفولوژی هم۲درصدهست دکتر ارو رفتیم بهش دارو داد ولی گفت باهمین مقدارهم میتونین طبیعی بچه بیارید وزیرنظرپزشک زنان باشید پزشک زنان هم انقدازکرونا میترسه هی به من دارو میده ودست به سرم میکنه انگار ،من تا کی بایدصبرکنم کرونا تموم شه آخه 

همسرم آزمایش داده تعدادش کمه مورفولوژی هم۲درصدهست دکتر ارو رفتیم بهش دارو داد ولی گفت باهمین مقدارهم ...

اگر دکترتون قبول نمیکته ای وی اف انجام بده عوضش کنی از اول هم بگین برا آی وی اف اومدین و درمان دیگه نمیخواین یااگر تهران هستین برید مرکز ناباروری 

اگر دکترتون قبول نمیکته ای وی اف انجام بده عوضش کنی از اول هم بگین برا آی وی اف اومدین و درمان دیگه ...

یزدهستم عزیزم،رفتم مرکز ناباروری یزد دیدم کارمو پیش نمیبرن رفام مطبای خصوصی یکی دوتا خانوما رفتم که نمیکنن آی وی افو میگن صبرکنم کرونابره تابعدبرام تصمیم بگیرن نوبت دکتر کریم زاده وافلاطونیان هم سخت میشه گرفت ولی حالا پیگیرم برم پیش دکترکریم زاده