2777
2789
یزدهستم عزیزم،رفتم مرکز ناباروری یزد دیدم کارمو پیش نمیبرن رفام مطبای خصوصی یکی دوتا خانوما رفتم که ...

ای بابا حالا سیکل شروع کنن تا برسه به انتقال الان‌منو۴ ماهه اقدام کردم تازه تخمک‌کشی انجام شده دوماه دیگه هم باید صبرکنم برا انتقال 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چراانقدطول کشیده؟شمامشکلتون چیه؟

اولش که یه عالمه آزمایش مینویسن تا جوابا بیاد و بریم نشون دکتر بدیم بعدش چون شوهرم ضعیفه دوماه دارو مصرف کرد بعد هم باید پریود میشدم که برم تو سیکل پریود که شدم روز ۱۱ پریودی تخمک کشی که هایپر شدم و افتاد انتقال بعد دو بار پریودی

اولش که یه عالمه آزمایش مینویسن تا جوابا بیاد و بریم نشون دکتر بدیم بعدش چون شوهرم ضعیفه دوماه دارو ...

عزیزم من اولین باره میخام آی وی اف کنم . و پلی کیستیک هستم با ذخیره بالا . سوالی که از شما دارم اینه که آیا به افراد پلی کیستیک نصبت به بقیه افراد آمپول کمتر میدن؟ چون هایپر میشن یا فرقی ندارن تعداد آمپولا زیاده؟