2777
2789

دوستان لطفا اگه کسی راهی بلده راهنمایی کنه... برادر زاده من 1 سال و دوماهشه و دندونش سیاه شده و پوسیده... میگن اگه فکری برندارن از ریشه درد میگیره و باید جراحی بشه... دکترم نمی تونن برن تو این اوضاع کرونا... چون شهر خودمون دکتره گفته نمی تونم باید برین مشهد... کسي تجربشو داره یا راهی میدونه؟ ممنون میشم راهنمایی کنین. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم دندونش پوسیده شد زیر دوسال بود دکتر گفت حتما هر طور شده مسواک بزن تا وقتی که اوضاعش بدتر نشده   وقتیکه بدتر شد بیارش 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

حتمااااا باید ببرید دکتر دنبال راه خونگی میگردید ملت بیرون نمیرن کدبه سلامتیشون آسیب نرسه ولی وقتی سلامتی جای دگه در خطره قطعا باید برید دکتر 

امروز بخند فردا گریه کن این و هر روز با خودت تکرار کن 💜💃
دختر منم همینطور بود بی هوشش کردن و درست کردن

سلام میشه بیشتر راهنمایی کنید چه دکتری باید رفت ومنظورتون اینه که سفید کردن

امیدوارم به هر آنچه تو دلت هست برسی...منم همینطور بیا برای جفتمون صلوات بفرست😍
سلام میشه بیشتر راهنمایی کنید چه دکتری باید رفت ومنظورتون اینه که سفید کردن

سلام دکتر متخصص دندون پزشکی کودکان بردم بیهوشش کردن ودندون های اسیابشو عصب کشی کردنوبا مواد نقره ای پر کردن.میخواستن دندون های قدامی هم بکشن چون خیلی داغون بود ولی نذاشتم گفتم بچم زشت میشه

سلام دکتر متخصص دندون پزشکی کودکان بردم بیهوشش کردن ودندون های اسیابشو عصب کشی کردنوبا مواد نقره ای ...

ممنون که جواب دادی⁦♥️⁩

امیدوارم به هر آنچه تو دلت هست برسی...منم همینطور بیا برای جفتمون صلوات بفرست😍