2777
2789
عنوان

شبها با شوهراتون چیا میگید؟شوهر من عین گاو میمونه.

| مشاهده متن کامل بحث + 3528 بازدید | 97 پست
انگار زن آدم نیست نیاز نداره خواسته نداره . تازه باید به فکر خوش بودن مرد هم بود .مردی که نمیدونه نب ...

واقعا. همین

یه بار نشد یه چیزی حتی یه پاستیل بخره بیاره دل من  شاد بشه. همیشه  عین گاو خودشو میاره. 

می دانم که روزهای خوبی در راه است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه زن فکر و احساس نداره فقط باید دایره تنبک دستش بگیره صبح تا شب تا آقا بهش خوش بگذره اصلن نمید ...

واقعا دیگه دل خوشی ندارم. دوس دارم برم چند روز یه جا نبینمش

واقعا ببین ب کجام رسیده ک اینو گفتم. دلم میخواد ده دقیقه باهم حرف بزنیم تو روز. ارزوم شده

عزیزم ی کاری کن درروز اصلا بهش زنگ نزن ببین خو دش بهت زنگ میزنه زنگ زد بهش بگو خیلی منو نادیده میگیری منم زنم احتیاج دارم ی چندروز سر برخورد کن شایددرست شد چون منم تازه عروسم ولی سردبرخوردکنی بهتره

نه دیگه زن فکر و احساس نداره فقط باید دایره تنبک دستش بگیره صبح تا شب تا آقا بهش خوش بگذره اصلن نمید ...

بله درسته . زنی که دلخوشی نداشته باشه کم حرف میشه گوشه گیر میشه ناامید میشه . مردای الان زن داری بلد نیستن یاد نگرفتن جایی آموزش ندیدن . روحیه زن نمیشناسن . طرز برخورد بلد نیستن.  ی سرکار رفتن یاد گرفتن و فکر میکنن همه کار کردن .

عزیزم ی کاری کن درروز اصلا بهش زنگ نزن ببین خو دش بهت زنگ میزنه زنگ زد بهش بگو خیلی منو نادیده میگیر ...

زنگ نزدم.امتحان کردم. اونم نمیزنه. برا همین میگم گاوه

علت جداییتو میگی. اگه البته خودت دوس داری بگو

مثلا عشق اولش بودم از همون نامزدی تا موقع طلاق یه بار نگفت دوستت دارم حرف نمیزد به من میگفت اخلاقم این طوریه ولی هر شب یه ساعت با مامانش حرف میزد بچه ننه  و سرد و بی محبت بود واقعا کنارش افسردگی شدید گرفتم  بهش میگفتم محبت کن توجه کن به من ... هر سال بدترم شد تا جایی که اگه  حالم بد بود گریه میکردم صدای تی وی رو میداد بالا که نشنوه تازه اخراش خیانتم کرد و خلاصه ازش جدا شدم 6 ماه بعد با مردی ازدواج کردم که دقیقا بر عکس اولی بود خدا رو شکر 

عزیزم ی کاری کن درروز اصلا بهش زنگ نزن ببین خو دش بهت زنگ میزنه زنگ زد بهش بگو خیلی منو نادیده میگیر ...

اره وقتی با برخورد گرم درست نمیشن برخورد سرد حالشونو جا میاره، من خودم تا میبنم شوهرم داره کم محلی میکنم سریع مقابله ب مثل میکنم ده برابر سرد تر میشم اون قدر تاثیر داره تا جایی ک میاد میگه تو فقط باهام خوب شو هر چی تو بگی همون میشم🙂

مثلا عشق اولش بودم از همون نامزدی تا موقع طلاق یه بار نگفت دوستت دارم حرف نمیزد به من میگفت اخلاقم ا ...

چقدر شبیه اینه. 

دقیقا اینم گریه میکنم صدای تلویزیونو زیا میکنه.یا میگه نشنوم صداتو

ببین من تاپیک  های اولیه تم خوندم تو دوران نامزدی و عقد هم برات ادم درستی نبوده من نمیدونم رو چ منطقی متوجه نشدی مناسبت نیست

معلوم نیست سایت تبادل نظر یا تحمیل نظر اگر میتونی محترمانه تبادل نظر کنی من ریپلی کن ✋گر زن ها میدانستند که با نیروهای زنانه شان میتوانند دنیا را تسخیر کنند یک جا نمینشستند💓🌸نیروی یک زن از بازوی مردانه قوی تر است بانوی  گل شاهکار  زیبای  خلقت مخلوق  دلبری  خداوند شادی  تو  شادی  دنیاست 🌸💓💎
ببین من تاپیک  های اولیه تم خوندم تو دوران نامزدی و عقد هم برات ادم درستی نبوده من نمیدونم رو چ ...

نمیتونستم خونه بابام بمونم. با همین شرایط الانم اینجا رو ب خونه بابام ترجیح میدم

تو برنامه بریز 

تنوع ایجاد کن توی زندگیت مثلا عصر قبل از اینکه بیاد خونه بهش پیام بده امشب فلان ساعت بریم با ماشین دور دور 

یا یه بازی که میدونی شوهرت علاقه داره رو تو خونه انجام بدین 

با ذوق و شوق باهاش صحبت کن .بزار اول خستگیش در بره بعدش سر صحبت رو باز کن امروز چطور بود عزیزم 

مردها این روزها خیلی فشار روشونه .از لحاظ اقتصادی نابودشون کردن دیگه این دست زنه که توجهشونو بیاره جاهای دیگه