2777
2789
۳۲ اون موقع که ۲۹بودم این اومد تو زندگیم کل برناممو بهم ریخت خیلی افسرده شدم نه اینکه اونو دوس داشته ...

ای بابا بهترین کارو کردی

منم خستم نه کار دارم نه شوهر 

منم یکیو کلک زدم   

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=5368008&slug=وقتی-یه-پسر-که-دوست-داشته-به-قول-خودش&postId=166200822

بی زحمت بخون ببین من چیکار کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۲ اون موقع که ۲۹بودم این اومد تو زندگیم کل برناممو بهم ریخت خیلی افسرده شدم نه اینکه اونو دوس داشته ...

بعد ۲۵ سالگی رابطه باید هدفدار باشه

بیشتر از یکی دوماه برای هیچ کسی وقت نگذار ارزش نداره

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
وای دقیقا همین حرفی که این میزد اینم میگه میرم خارج از همون اول رابطه فهمیدم مشکل اخلاقی داره ولی با ...

موندم خارج چی به ابنا میده باای اخلاق گندش فکر کرده حتما دخترا اونور ادم حسابش میکنن. همو بهتر تموم کردی منم بابد سعی کنم فراموش کنم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

من نفهمیدم چی شد یه موقع میگم من بدقلقی کردم و اصلا نفهمیدم یا نخواستم بعضی چیزا رو بفهمم، یه موقع میگم اون کم آورد، 

به هر حال تموم شد خلاصه...

من چون هنوزم میبینمش نمیتونم فراموش کنم ولی براش آرزوی موفقیت و خوشبختی میکنم حالش خوب باشه کافیه

من نفهمیدم چی شد یه موقع میگم من بدقلقی کردم و اصلا نفهمیدم یا نخواستم بعضی چیزا رو بفهمم، یه موقع م ...

منم اولا فک میکردم مشکل از منه واسه همون باز ادامه میدادم ولی اخرا فهمیدم اون همه چیو به شوخی گرفته

عزیزم خوب کردی اگه واقعابخوادت باهرشرایطی پیگیرت میشه غصه نخور اگه واقعا بخوادتت بهم میرسین اگه هم ن ...

واسه اون ناراحت نیستم حرصم از خودم میگیره چرا باید به خاطر این آشغال ۳سال وایستادم