2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش من پیگیر ازدواج بودم حتی خاستگاریم اومد باز دعوامون شد همون جوری بلاتکلیف موند تا اینکه بعد ۳سال ...

در شرایط شما هستم با این تفاوت ک جرات کات ندارم

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
بعد یکسال نامزدم کردیم اما اخلاقاش درست نکرد مجبور شدم بهم بزنم باز بعد یک ماه پیام داد و به بهونه ح ...

منم از اولش با اخلاقش مشکل داشتم ولی اون موقع میگفت درس میشه ولی انگار نه انگار یه عقده ای که میدونس خواستگار دارم باعث شد اونارو رد کنم

همش من پیگیر ازدواج بودم حتی خاستگاریم اومد باز دعوامون شد همون جوری بلاتکلیف موند تا اینکه بعد ۳سال ...

عزیزم خوب کردی اگه واقعابخوادت باهرشرایطی پیگیرت میشه غصه نخور اگه واقعا بخوادتت بهم میرسین اگه هم نه که چه بهترکه ازقبل ازدوج فهمیدی

آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست❤💚💙💛💜
منم از اولش با اخلاقش مشکل داشتم ولی اون موقع میگفت درس میشه ولی انگار نه انگار یه عقده ای که میدونس ...

حالتو میفهمم چون اونم با من همیکارو کرد حالام راحت نشسته میگه میخوام برم خارج فلان و چیزی نشده که خیلی ها باهم نمیتونن باشن. خیلی راحت.

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
حالتو میفهمم چون اونم با من همیکارو کرد حالام راحت نشسته میگه میخوام برم خارج فلان و چیزی نشده که خی ...

وای دقیقا همین حرفی که این میزد اینم میگه میرم خارج از همون اول رابطه فهمیدم مشکل اخلاقی داره ولی بازم خریت کردم چن سال ادامه دادم