2777
2789
عنوان

زندگی زناشویی

279 بازدید | 10 پست

سلامم خیلی دلم گرفته خسته شدم من هیچکسو ندارم که باهاش حرف بزنم از بچگی تنها بودم آنقدر دلم میخواد با یکی حرف بزنم خسته شدم از بس با خودم حرف زدم از بچگی تنهایی کشیدم مامانم همیشه کوچیکم میکردو فرق زیاد میزاشتن بین منو برادرم بزور شوهر داد والان هیچ جوری نمیتونم به شوهرم اعتماد کنم هیچ پناهی هم ندارم چیکار کنم حتی تو فکر خودکشی هم هستم 

گذشته رو رها کن اگر همسرت مرد خوبیه باهاش خوب باش و مثل دوست نزدیکترین کس زندگیته

خودم...خواهرم...شوهر خواهرم....برادرم...زن برادرم.....برادر شوهرم...بهترین دوستام....بهترین افرادی که میشناسم....همکارام....همه کادر درمانیم....خسته ایم....نا امیدیم....لطفا توخونه بمونید...و اگر بیرون میرید ماسک بزنید...این فکر لعنتی که هر لحظه ممکنه یکی از این عزیزان رو از دست بدم....جهنم زندگی منه....لطفا هیزم به آتشی که در ذهن من روشن است نگذارید.‌‌.😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم باادم ک درددل کنی شاید اون لحظه ارام بشی اما بعد پشیمون‌میشی یروز .وقتی خداهس بهترین‌شنونده بهترین یاری رسان‌چرا با خدا حرف نمیزنی.من خیلی ادم دور ورم هس ک راحت میتونم باهاشون حرف بزنم دردامو بگم اما هردفه گفتم پشیمون شدم‌باااینک کمکم‌کردن ارامم کردن اما باخدا ک درددل کردم بازم ارام شدم اما‌پشیمون نشدم.

به خودکشی فکر نکن یه کار دیگه واسه زندگیت کن 

خودکشی شوخی نداره 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

منم تنهام بخاطر خانواده ی نفهم و بی درکم

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  

بچه ها دردم یکی دوتا نیست چندجور پیش دعوام شد با شوهرم سرمو شکوند با سر باند پیچی از ترسم. رفتم خونه پدرم ساعت1شب بود به خانوادم نگفتم کتک خوردم گفتم خوردم زمین فچفک میکنید مادرم چی گفت؟گفت دیگه اینجوری نیا خونه ما خوب شدی بیا