2777
2789
عنوان

بارداری خارج رحم..تروخدا بیاین ی لحظه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 37 پست
میگم ک شما عکس رنگی دادی همون ماهم اقدام کردی ؟؟یا ماه بعدش عکس دادی درد داشتی یا نه مسکن کی خوردی

من همون ماه اقدام کردم ...قبلش ی شیاف زدم و قرص ضددرد خوردم...دردش غیر قابل تحمل نیست اصلا ..مثل درد پریودی سادست فقطم چند ثانیه طول میکشه کلا

بتات که خیلی خوبه. والا من خارج رحمی بودم بتام خیلی پایین بود. دوباره آز دادم و بتام پایین اومده بود ...

خود ب خود سقط شد؟ علائم دیگم داشتی؟ مشکلت چی بود ک خارج رحمی شدی؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همون ماه اقدام کردم ...قبلش ی شیاف زدم و قرص ضددرد خوردم...دردش غیر قابل تحمل نیست اصلا ..مثل درد ...

مرسی گلم کدوم شهری؟دکترت خوبه؟بنظرم باید میزاشتی ماه بعدش اقدام میکردی انشالله ک بچتو بسلامتی بغل کنی

لایک نکنید لطفا🙏
مرسی گلم کدوم شهری؟دکترت خوبه؟بنظرم باید میزاشتی ماه بعدش اقدام میکردی انشالله ک بچتو بسلامتی بغل کن ...

چون همون ماه اقدام کردم اینجوری شده بنظرت؟ من قزوینم دکترمم خوبه بهم گفت اقدام کنم بعد عکس رنگی

خود ب خود سقط شد؟ علائم دیگم داشتی؟ مشکلت چی بود ک خارج رحمی شدی؟ 

من فقط خونریزی داشتم. که اولش خونریزیم کم بود. درد اینام زیاد نداشتم خدا رو شکر. فقط خسته و بی حال بودم

هفته پنجم دیدم خونریزی داشتم. سونو دادم اول تشخیص ندادن که خارج رحمی شده. گفتن سقط شده و برو خونه تا خودش سقط شه. دو هفته بعد رفتم سونو برای بقایا جنین. سونو گفت خارج رحمی شده. فوری بستری شدم. یه دوز آمپول زدن و مرخص شدم. سه چهار هفته طول کشید بتام منفی بشه. 

من و شوهرم هیچ مشکلی نداشتیم سالم بودیم. حتی عکس رنگی هم سه ماه قبلش گرفته بودم و سالم بود. گگفتن احتمالا بخاطر داروهای محرکی بوده که خوردم بوده یا بخاطر کیفیت پایین اسپرم یا تخمک. 

من فقط خونریزی داشتم. که اولش خونریزیم کم بود. درد اینام زیاد نداشتم خدا رو شکر. فقط خسته و بی حال ب ...

خیلی سخته بدترین چیز واسه یه مادر هست بنظرم...خدا واسه من و به خیر کنه و همچنین در آینده خیر برای شما پیش بیاد ممنون ک اطلاعات دادی❤ من ک دوتا کیست آندومتریوز دارم همینجوریش با سختی حامله میشم و ممکنه اصلا دگ نشم الانم خارج رحم باشه دگ واویلاست واسم

خیلی سخته بدترین چیز واسه یه مادر هست بنظرم...خدا واسه من و به خیر کنه و همچنین در آینده خیر برای شم ...

خدا بزرگه. مطمن باش بهترش رو بهموون میده. البته دعا میکنم تو بارداری سالمی داشته باشی و مشکلی برات پیش نیاد