2777
2789
عنوان

بارداری خارج رحم..تروخدا بیاین ی لحظه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😭چیکار کنم؟ یعنی بخاطر کیستمه یا خارج رحمیه؟خونریزی یا درد وحشتانک ندارم فقط باد کرده😭 دارم سکته م ...

درد وحشتناک خوبه نداری چون من دختر خالم شده بود میگفت خیلی درد دارم ک خارج رحمی بود ولی خب کیستم برای بچه خطرناک ..اگه بزرگ بشه کیستت بچرو هم خدایی نکرده میکشه ! باید حتما بری دکتر ببین با قرص میتونه کوچیکش کنه اسیب نرسه 

من درد وسط شونه دارم ولی بقیه رو ندارم امروزم دیدم سمت راستم کلا ورم کرده دارم سکته میکنم ...خدا این ...

والا من بتام اوایلش خیلی پایین بود البته تو ۴۸ساعت دوبرابر شده بود. ولی دکترم گفت اگه دل درد شدید گرفتی و خونریزی اینا سریع برو بیمارستان. راجع به ورم و اینا چیزی نگفت. شاید مشکلت چیز دیگه باشه. نمیتونی به دکترت زنگ بزنی بپرسی؟

بتاتو توی ۴۸ساعت تکرار کردی؟ 

درخواست دوستی قبول نمیکنم 

ببین عزیزم خارج رحم خیلی کم اتفاق میفته تو اصلا بهش فک نکن ۴شنبه ک رفتی سونو همه چی معلوم میشه توکل برخدا بیخودیم تلقین نکن باد کرده و این چیزا اصلا باد نداره خارج رحم واینکه یکم قوی باش هرچی پیش اید خوش اید

لایک نکنید لطفا🙏
ببین عزیزم خارج رحم خیلی کم اتفاق میفته تو اصلا بهش فک نکن ۴شنبه ک رفتی سونو همه چی معلوم میشه توکل ...

حق با شماست ...من خیلی ب سختی بچم و به دست آوردم اصلا غیرقابل هضمه اگر از دستش بدم😭

یبار دادم عددش ۱۱۲۵ بود دکترم گفت نرماله برو ۴ شنبه بیا واس سونو

بتات که خیلی خوبه. والا من خارج رحمی بودم بتام خیلی پایین بود. دوباره آز دادم و بتام پایین اومده بود. اگه تونسی فردا صبح بتا آز بده. 

بتات که خیلی خوبه. والا من خارج رحمی بودم بتام خیلی پایین بود. دوباره آز دادم و بتام پایین اومده بود ...

چهارشنبه پیرم واس سونو ...اره ولی درد ی طرفه دارم یکمم ورم دارم سمت راستم 😢