2777
2789

dadashraza.com

ب این سایت یه سر بزن 

خیلی هارو کمک کرده

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

dadashraza.com ب این سایت یه سر بزن  خیلی هارو کمک کرده

رضا رو اشتباه تایپ کردم🙏

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
خ.ا چیه نفهمیدم

خیلی مثبتی ها😂

از خدا کمک بخواه عزیزم. 

بهت افتخار میکنم همین که به فکر ترک گناه افتادی یعنی دلت پاکه. آن شاءالله خدا کمکت کنه. 

عزیزم سردی جات هم میتونه موثر باشه. 

سعی کن هییییچ وقت تنها نباش از تنهایی با خودت فرار کن و سعی کن وقتتو پر کن به حدی که سرتو روی بالش بزاری از خستگی خوابت ببره و نتونی فکرای دیگه بکنی. 

صدای اذان داره میاد اگه قابل باشم برات دعا میکنم عزیزم شما هم برام دعا کن🌹

رَبِّ لا تَذرنی فَردا و انت خیر الوارِثین👶🏻❤️