الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من میتونم گریه گمشده رو بشنوم من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم سایه ها مارو صدا میزنن 🥀 من طلوع ترس رو میبینم اره اما همیشه امیدم پایداره ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥 تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم
عزیزم فیلمو عکسو بذار کنار غذاهای طبع گرم مثل فلفل نخور حسابی ورزش کن و بازی های مهیج کامپیوتری هم در کنارش انجام بده سیرو پیاز که اصلا نخور شبا پاهاتو از پتو بیرون بذار زیاد قرآن بخون زیاد ذکربگو فیلمای کمدی و یا علمی تخیلی نگاه کن تا سرت گرم بشه سعی کن حسابی جسمو روح خودتو خسته کنی در طول روز کم کم یادت میره اینکار به اثرات وحشتناک دنیوی و اخرویش که فکرکنی خودبه خود حالت از این عمل به هم میخوره خودارضایی یه گناه کبیره ست که مجازات اخروی بسیارسنگینی هم داره و علاوه بر اون چون دکترم میدونم که روحوجسم آدمو نابود میکنه ازخدا بترس و ترکش کن بعد در وهله ی دوم به خدا و رحمت بیکرانش امیدوارباش و ازت طلب بخشش کن که به گواهی کتاب آسمونیمون قرآن خدا هم توبه پذیره هم بسیارآمرزنده و الرحم الراحمین
زندگی که هیچوقت آسون تر نمیشه تو باید یاد بگیری که قوی تر بشی...
حالا ک سایت و بهت معرفی کردیم برو ی سر بزن خدا کمکت کنه
من میتونم گریه گمشده رو بشنوم من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم سایه ها مارو صدا میزنن 🥀 من طلوع ترس رو میبینم اره اما همیشه امیدم پایداره ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥 تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم