2777
2789

سلام دوستان حدود یه ماه پیش جرمگیری انجام دادم قبل از اون رنگ دندونام خوب و سفید بود 

ولی الان کدر شده 

کسی هست همین مشکل رو داشته باشه یا فقط برا من اینطور شده تجربه هاتونو بگید ممنون 

دو دقیقه در مقابل فهمیدن مقاومت نکن...                   شاید خوشت اومد.. 

من اوکی بودم

واکنش من به تاپیکا : " گل زده بودن ، حالت طبیعی نداشتن"😳☻... ❤❤But you'll never be alone..I'll be with you from dusk til dawn...I'll hold you when things go wrong...I'll be with you from dusk til dawn❤❤آهای خوشگل عاشق♡♡آهای عمر دقایق♡♡آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق♡♡I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

ببخشید هزینه جرم گیریتون چقدر شد؟بعد چجوری هسشددرد نداره؟

ماه راگم نکنی...! جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک( صلوات)( اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری س) (ظهورنزدیک است ان شاءالله ) به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) بپیوندید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید هزینه جرم گیریتون چقدر شد؟بعد چجوری هسشددرد نداره؟

کلینیک رفتم 300 هزار، ولی مطب دکتر پرسیدم 400 میگرفت 

نه درد نداره 

من فقط به سرما حساس شده بود دندونهام تا ی ماه .تا قبلشم رنگ دندونام خیلی سفید نبود والا نمیدونم

نه من این حساسیت به گرمی سردی ندارم 

بعد جرمگیری رنگ دندوناتون روشنتر شد؟ 

برای منم دوباره جرم گرف فورا

واقعا چرا اینطوریه میری یه کاری کنی بهتر بشه بدتر میشه 😟😟

ی سال پیش جرم گیری کردم الان دندونای فک پایینم یکم رنگ چای رو گرفته ب خودش😔

پس باید هرسال بری یا اینکه روش های سفید کردنو انجام بدی درست میشه