2777
2789
عنوان

فقط نگین بسه دیگه از این تاپیکا... ذهنمو درگیر کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول طلا یه پس انذاز چند ساله هست 

بدم چرا دعا میکنید گرون بشه یه نگاهی به دور بر خودتون بزنید ببینید که جطوری جوانا دارن نابود میشن نمیتونن برن خواستگاری یا دخترایی که واقعا نمیتونن جهیریه بدن 

یه نگاهی به کسایی که بچه های مریض دارن 

این ادما چطوری باید زندگی کنن شما یه پس انداز داشتی باعاش طلا یا هر چیز دیگه ای خریدی زمانی هم که سرمایه گذاری میمرپی باید میدونستی تو این بازار خراب هم احتمال ضرر. هست هم سود 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

شما جا اینکه دعا کنید   همه چیز ارزون شه ک ی عده خیلی زیاااااااد بتونن ب زندگیشون ادامه بدن     دعا میکنین طلا گرون شه     

امام حسین (ع)....  همونه ک تا چیزیو از ته دل ازش نخوای ضامنت نمیشه  ممنونم آقام ❤🌹   حتی خدا نمیخواد ازش ترس داشته باشی یا ب اجبار توکل داشته باشی  باید اون رفاقت قلبیو احساس کنی  درک کنی وجودشو محبتشو مهربونیشو  بعد میبینی برات چ ها ک نمیکنه😍  شاید به ته خط برسی ولی مطمئن باش نمیوفتی افتادیم ی چیز بهتر منتظرته🤗    فقط بگو خدایا شکرت     امیدوارم اول خدا بعد ۱۴ معصوم تا همیشه بهترین رفیقاتون باشن❤🤲❤

اره ارزون شده ‌ من سکه گرفتم‌ ۴۷۰ شده ۴۲۰ 

فردا هم احتمالا نیم‌ گرمی بگیرم ‌ ولی نمیدونم‌ ضرره بگیرم یا نه

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

دوستان حالا به نظرتون من سکه بگیرم یا نه

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏