2777
2789
عنوان

فقط نگین بسه دیگه از این تاپیکا... ذهنمو درگیر کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا  اینکه دعا کنن گرون شه به خودشونم صدمه میزنه اما نمیدونن

دقیقا 😑😑😑

ولی ی عده از مردم از خود مسئولاهم ک این قیمتارو نجومی کردن بی رحم تر شدن

امام حسین (ع)....  همونه ک تا چیزیو از ته دل ازش نخوای ضامنت نمیشه  ممنونم آقام ❤🌹   حتی خدا نمیخواد ازش ترس داشته باشی یا ب اجبار توکل داشته باشی  باید اون رفاقت قلبیو احساس کنی  درک کنی وجودشو محبتشو مهربونیشو  بعد میبینی برات چ ها ک نمیکنه😍  شاید به ته خط برسی ولی مطمئن باش نمیوفتی افتادیم ی چیز بهتر منتظرته🤗    فقط بگو خدایا شکرت     امیدوارم اول خدا بعد ۱۴ معصوم تا همیشه بهترین رفیقاتون باشن❤🤲❤

دوستان طلا زینتی و جنبه سرمایه گذاری داره اکثر ایرونی ها یه چند گرمی دارن تو خونه که مواقع ضروری به دادشون میرسه اینکه همه چیز در حال بالارفتن هست طلا پایین میاد منطقی نیست خیلیا الان پس انداز اندکی که به واسطه طلا داشتن داره بی ارزش میشه این درست نیست  اینکه بعضی ها میگن بره بالا برای همینه یعنی همه دوست دلرن قیمت اجناس متناسب بیاد پایین 

بله

منم‌ سکه خریدن ضرر کردم ولی واس منفعت‌طلبی خودم نمیگم‌ خدا کنه بره بالا. 

انشالا از اینی‌ که هست پایین تر بیاد ، 

بسه دیگه همه مردم‌ دارن‌ تو فشار خفه میشن

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
اگه لازم نداری پول دستته بخر  برا دراز مدت عالیه  ن که انتظار داری همین فردا سود کنی

نه بابا سودمند چیه‌ میخوام‌ پ ل رو الکی خرج نکنم‌ 

همین‌ الانش‌ سکه هایی‌ که دارم‌ تو ضررم،  

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
شما جا اینکه دعا کنید   همه چیز ارزون شه ک ی عده خیلی زیاااااااد بتونن ب زندگیشون ادامه بدن &nb ...

دعامیکنم قیمت همه چیز باهم بیاد پایین نه فقط طلا چون بعضیا به امید اینکه ارزش پولشون حفظ بشه طلا گرفتن

۴۷۰ چیه

چند تا پارسیان ۴۰۰ سوتی

خداکنه همه چی خیلیییی خیلییییی خیلیییی بیادپایین بااین که خودم طلادارم وضررمیکنم بازم دعامیکنم بشه گرمی ۱۰۰تومن.خیلیاالان شرمنده ی زن وبچه شونن برانون شب محتاجن خیلی زناارزوبه دل موندن یه گوشواره ی ارزون داشته باشن من راضیم انقدارزون بشه کل طلاهام بشه اندازه ی پول یه گرمی که خریدم.خداکنه همه چی مفت بشه طلاوخونه وماشین که الان دست نیافتنی شده جوری بشه که همه بتونن بخرن 

محمدشاهانم نفس مامان خیلی تنهام😭اندازه ی زمین واسمون هادلم برات تنگه پسرقشنگم چقدزودتنهام گذاشتی بعد۴سال اومدی فک کردم خوشبختیمون کامل شدباامدنت اماسهم من ازتوفقط۲ماه و۲۱روزبودمن اونقدرام که نشون میدم قوی نیستم برگردهمه کسم💔
نه بابا سودمند چیه‌ میخوام‌ پ ل رو الکی خرج نکنم‌  همین‌ الانش‌ سکه هایی‌ که دارم‌ تو ضررم، &n ...

سکه هیچوقت ضرر نیست 

دراز مدت میره بالا 

منم یکی میخرم برا اینده پسرم هنوز دنیا نیومده 

کاری ندارم فعلنا بیاد بالا یا پایین 

سرنوشت بد نوشت ...
انشاالله در کنار طلا قیمت همه چیز خصوصا مواد غذایی بیاد پایین

خدا کنه شما هم دعا کن همه چی درست بشه نه دعا کن طلا  گرون بشه 😍

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
دعامیکنم قیمت همه چیز باهم بیاد پایین نه فقط طلا چون بعضیا به امید اینکه ارزش پولشون حفظ بشه طلا گرف ...

طلا ک اونقدرا پایین نیومده عزیز حدود صدو خورده ای 

اگه سکه میگی ک از اول حباب داشت

سرنوشت بد نوشت ...