2777
2789

بچه ها من از شوهرم زیاد راضی نیستم خیلی آدم بد دهنیه و احترام نگه نمیداره درکم نمیکنه و نمیتونه باهام ارتباط برقرار کنه یعنی نمیتونیم پشت میز بشینیم دو کلمه راحت با هم حرف بزنیم بدون این که دعوامون بشه و این که اعتقاداتمون هم زیاد شبیه هم نیست خیلی سر این مسئله دعوا داریم ولی بعضی چیزاش واقعا خوبه نباید آدم بی انصافی کنه هیچ وقت برام کم نذاشته نمیگم پولداره ها ولی مثلا همونی که داره همشو برای خانوادش میذاره  خیلی مسئولیت پذیر و دست و دلبازه و تو زندگی باهاش آزادی های زیادی دارم و هر کاری که بخوام میکنم و این که خیلی خیلی تو کار های خونه کمکم میکنه کار های خودش رو کاملا خودش انجام میده شستن و اتو لباس هاش و کارهای شخصی اینطوری و تو بچه داری هم فوق العاده کمک حالمه ولی این تفاوت باعث شده دیگه اصلا عاشقش نباشم انقدر با هم بحث کردیم که دیگه از چشمم افتاده ولی اون انوز خیلی دوسم داره و هر کاری میکنه این خیلی زجرم میده😔😔😔😔😔😔

درست شو

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم

جدا شو منم میخوام جدا شم

😍✨خدا جونم تو تنها پناهمی❤️حتی اگه بدترین بشم تو بخشنده ی گناهمی😍❤️اگرچه کشته عشقیم، در زمان قصاص...خوش آنکه دست ببوسیم قاتل خود را... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی خیلی بد اخلاقه با بچه ها فحش های ناموسی مثلا بچه رو میبره دستشویی بهش میگم آشغال حروم.زاده چرا دست زدی چرا اون کارو کردی. شوخی هاشم رکیکه.😔 دیگه عاشقش نیستم و این زندگی بغضیه که تو گلومه دلم میخواد ازش جدا شم میشه نظرتون رو بگید بچه ها؟؟

پ تو باید تغییر کنی..شوهرتو که دیدی یه فنجون چایی سلز درست کن اول چند بار قرقره کن بعد بشین دعوا کن

تۅ ݦݦلکتی زندڱێ ݦێڪنیم کہ ݦࢪدݦٵنݜ بعد از دࢪێٵڢٺ ݐۅݪ ٵز ڂۅدݐردٵز ݦیشمارنش👺

چه خوب که هنوز داری خوبیاشومیبینی

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.

عزیزم شما سعی کن زیاد دهن به دهنش نذاری،بخدا مردا راحت تر از چیزی که فکر میکنیم عوض میشن و میشن اونی که ما دلمون میخاد

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

یه کلمه 

خوشی زده زیر دلت

یه کم سکوت کن وقتی اون عصبانیه

من همه جوره شوهرم با حرفام مخالفه 

حتی خسیس هم هست حرف هم حرف خودشه ولی من به خاطر بچه هام سکوت میکنم و اونم کاری بهم نداره 

همه مردا همینن

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
بشین باهاش حرف بزن با سیاست مطمئن باش درست میشه

این حرف خیلی کلیه دوستم میشه صحبت رو باز کنید؟؟ من چی باید بگم نمیدونم کاری مونده نکرده باشم؟ خیلی باهاش حرف زدم تا حالا زاضی به طلاق نیست ولی من از خدامه

ولی خیلی بد اخلاقه با بچه ها فحش های ناموسی مثلا بچه رو میبره دستشویی بهش میگم آشغال حروم.زاده چرا د ...

صحبت کردی باهاش عزیزم؟

ببین گلم هر مردی یه عیب و ایرادی داره.بهش بگو بددهنی بده فردا رو بجه تاثیر میذاره 

شاید نشه بددهنیو کامل حذف کرد ولی میشه کمتزش کرد.حداقل موقعی که عصبانی نیست دیگه بیان نکنه

اگر بخاطر اینجور مسائل قرار بود هر کسی طلاق بگیره الان هممون بچه طلاق بودیم. 

خب در مورد چه مسئله ای حرف میزنید که  باعث دعوا میشه؟ در مورد اون موضوع حرف نزنید. کلا ببین رو چه مسائلی حساسی. اگر اول زندگیتونه فکر میکنم با مدیریت درست میشه.

محبت کلامیت رو بیشتر کن ببین درست میشه.

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
اگر بخاطر اینجور مسائل قرار بود هر کسی طلاق بگیره الان هممون بچه طلاق بودیم.  خب در مورد چه مس ...

آفرین دقیقا

هر کسی یه عیبی داره.به نظرم استارتر زندگیش عالیه.با تلاش و صبوری میتونه این مشکلو هم کم کنه