2777
2789
عنوان

اینجا کسی تابلو فرش میبافهههه؟ لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 160802 بازدید | 5912 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینقد خلوته اینجا...من نمیتونستم وارد سایت بشم..این مدت زیاد نبافتم رج 494 هستم
عاقبت در یک شب از شب های دور کودک من پا به دنیا می نهد بعد از ان بر من خدای مهربان نام شور انگیز مادر می نهد
سلام یک آموزش قالی بافی وگلیم تو سایت یوتوب هست که در حد قالی بافی درجه دو آموزش میده 15 قسمته می تونین عیب هایی که دارین تو بافتن بر طرف کنین.آدرس 1 قسمتشو براتون میزارم که سرجش کنیدو حتما ببینیدمیتونین شار هم کنین https://www.youtube.com/watch?v=Ry42ptW34Ag اصلاح تارپاره شده به دو روش
سلام دوستان. من یه تابلو فرش آماده مبخوام بخرم باقیمت مناسب. کسی هست؟
ترجمه متون عمومی و تخصصی در زمینه اقتصاد، مدیریت، تجارت، حسابداری، کارافرینی و ... با کیفیت عالی و در اسرع وقت، به صورت تایپ شده پذیرفته میشود.
ترجیحا وان یکاد باشه بهتره.
ترجمه متون عمومی و تخصصی در زمینه اقتصاد، مدیریت، تجارت، حسابداری، کارافرینی و ... با کیفیت عالی و در اسرع وقت، به صورت تایپ شده پذیرفته میشود.