2777
2789
برات متاسفم عزیزم ک شخصیتت در این حد پایینه و قطعا ی بچه دهه هشتادی هسی ریپ نزن موفق باشی

جمع نبند دیگه😅 الان منم دهه هشتادی ام 

دارم با همین کاربری که ریپلی اش کردی دعوا میکنم

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم میگ  میخام برای تو ببینم اوف بیخیال از سوال پرسیدن پشیمون شدم

😀😀 وای 

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
اول یادبگیر درست حرف بزنی تا درست بشنوی بعد بیا سخنرانی کن برا من همین چون دبستان نیس یه جمله گفتم ...

در حد شحصیتت باهات حرف زدم

کسی که همچین کاری رو حمایت کنه بیشتر از « جمع کن خودتو» لیاقتشه

تو نمیخواد فکر حد و فهم من باشی

یفکر اساسی برا خودت بکن که یه روزی قراره‌ بچه ات رو با این سطح فکر و عقل و شعور تربیت کنی و بفرستی تو جامعه بین مردم

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
فک نمی کردم این قد وخیم باشه

کلا پسرها پر رو هستن.الان این میخواد بعدا یک عکس دیگه و..... حرمت برای خودت بزار .اینجوری با ارزش تر میشی.نگران نباش دوست داشته باشه سر یک عکس مسخره ولت نمیکنه.این خواهرانه گفتم اسی

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
کلا پسرها پر رو هستن.الان این میخواد بعدا یک عکس دیگه و..... حرمت برای خودت بزار .اینجوری با ارزش تر ...

عکس ک زیاد میخاد ولی من اصلن بهش ندادم و گفتم رد لاین ولی خب این آخر سری عکس نوار خاست اخه همه پسرا اینطورین من شماها کجا زندگی میکنید 

لایک نکنید مرسی
نه اینطور نیست میگ دوست دارم ببینم چ قد ازت خون رفته

بنظرت این ادم عادیه؟

خدایا توبه

😳😳😳😳😳😳

حالم بد شد

اگر حس کنم بی ادبی جوابتو نمیدم دیگه، چون شخصیتم اجازه نمیده با هر کسی بحث کنم😊
عکس ک زیاد میخاد ولی من اصلن بهش ندادم و گفتم رد لاین ولی خب این آخر سری عکس نوار خاست اخه همه پسرا ...

من تهرانم  همکارم خیر سرش قصد ازدواج بود گفت عکس بده گعتم نه گفت بیا خونه کات کردم بهش زیاد رو نده.هرچی ناز تو بیشتر کنی سرسنگین تر باشی امکان ازدواج تو باهاش بیشتر

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
صد نفر داریم میگیم نه بعد یه ناقص العقل میگه بفرست اونوقت بهش میگه یعنی عیب نداره😬😬

ناقص العقل خودتی و هف جد آبادت بیشعور

تیکر تولدمه                                                                                    لطفا پروفایلمو کپی نکنین و برندارین و بذارین ؛ مرسی               یه صلوات مهمونم میکنین برا سلامتیم؟ ممنونم                    ۹۹/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد و من توی سلامت کاملم🧡خدایا شکرت💫                                                                                            باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم و جواب برای امثال شما زیاده ولی ارزش جواب دادنم ندارین
در حد شحصیتت باهات حرف زدم کسی که همچین کاری رو حمایت کنه بیشتر از « جمع کن خودتو» لیاقتشه تو نمیخ ...

اول ببین خودت در چ حد و شخصیتی هسی بعد میفهمی چرا من اینارو بهت گفتم

کسی حمایت نکرد من یچیز دیگه گفتم 

انقد نفهمی نفهمیدی منظورمو 

حالام هری 

خوش ندارم با امثال تو حرف بزنم 

یه فکر ب خال شخصیتت بکن رو فهمت کار کن بچه نفهم تحویل جامعه ندی 

جدی و شوخیو از هم تشخیص بده

تیکر تولدمه                                                                                    لطفا پروفایلمو کپی نکنین و برندارین و بذارین ؛ مرسی               یه صلوات مهمونم میکنین برا سلامتیم؟ ممنونم                    ۹۹/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد و من توی سلامت کاملم🧡خدایا شکرت💫                                                                                            باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم و جواب برای امثال شما زیاده ولی ارزش جواب دادنم ندارین