2777
2789

نمیدونم چرا با ای تاپیک حس کردم پا ندارم/: کلا بی حس شدن

یه وقتا بیرون از خودت دنبال یه چیزی می‌گردی. اما نمی‌دونی چی. یه اتفاق، یا یه نفر، یا یه چیز؛ یه چیز که باید، که قراره حالتو خوب کنه. یه حس انتظار عجیب داری تو هر لحظه. اصلا شایدم ندونی با اون اتفاقه قراره حالت خوب شه یا نه، اما میدونی که منتظر یه چیزی هستی.کاش زودتر پیداش شه، تموم شه این انتظار❤🍀     
ناقص العقل خودتی و هف جد آبادت بیشعور

من اصلا کسی دیگه رو ریپ کردم😐 @نی_نی_یار_شب  

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صد نفر داریم میگیم نه بعد یه ناقص العقل میگه بفرست اونوقت بهش میگه یعنی عیب نداره😬😬

@نی_نی_یار_شب  

گفت ناقص العقل و توهینای دیگه کرد که دارین میبینین تو تاپیک 

اول ریپلای کرد گفت خودتو .... بعدم چیزای دیکه 

درصورتی که من طرف صحبتم استارتر بود 

بعدم توهین کرد منم حرفشو ب خودش برگردوندم 

تیکر تولدمه                                                                                    لطفا پروفایلمو کپی نکنین و برندارین و بذارین ؛ مرسی               یه صلوات مهمونم میکنین برا سلامتیم؟ ممنونم                    ۹۹/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد و من توی سلامت کاملم🧡خدایا شکرت💫                                                                                            باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم و جواب برای امثال شما زیاده ولی ارزش جواب دادنم ندارین
مشکل چیه   چرا توهین میکنید

توهین کرد توهین شنید

تیکر تولدمه                                                                                    لطفا پروفایلمو کپی نکنین و برندارین و بذارین ؛ مرسی               یه صلوات مهمونم میکنین برا سلامتیم؟ ممنونم                    ۹۹/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد و من توی سلامت کاملم🧡خدایا شکرت💫                                                                                            باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم و جواب برای امثال شما زیاده ولی ارزش جواب دادنم ندارین
پس باید هر جفتتون تعلیق بشید

🤷‍♀️من تا کسی توهین نکنه اصلا جوابشو نمیدم اگرم بدم حرف خودشو ب خودش برمیگردونم

🤷‍♀️من تا کسی توهین نکنه اصلا جوابشو نمیدم اگرم بدم حرف خودشو ب خودش برمیگردونم

شما کجاز به این کار نیستید در این جور مواقع باید نی نی یار صدا کنید خودتون که نباید مشکل حل کنید اینطوری برای خودتون هم بهتره چون مقصر نمیشید و تعلیق هم نمیشید اما الان با استارتر دعوا فرقی بینتون نیست

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

شما کجاز به این کار نیستید در این جور مواقع باید نی نی یار صدا کنید خودتون که نباید مشکل حل کنید این ...

بله حتما دفعه های دیگه تگتون میکنم چنین موردی دیدم💌

هرکیم هرچی بگه ب خودش میگه😒