2777
2789
بابا این پسره یا ی بچه دهه هشتادی ول کنید تروخدا ابروهرچی دختره رو بردن

بخدا منم دهه هشتادی ام ولی از این چندش بازیا ندارم ...این چرا اینجوریه خدا داند ...

اسم ماها رو هم بد در کردن امثال این 😓😞

استارتر خودش تصمیم شو گرفته بفرسته دیگه نظر برای چی میخوای ...دنبال تایید بودی ایا؟؟

نخیر دنبال این ک بدونم هدفش چیه یا شایدم تایید خب شما ک نظری نداری میتونی کامنت نزاری در ضمن من نخاستم بفرستم

لایک نکنید مرسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برات متاسفم عزیزم ک شخصیتت در این حد پایینه و قطعا ی بچه دهه هشتادی هسی ریپ نزن موفق باشی

برای خودت متاسف باش ک ایتقد فضولی و قاضی حرف مردمی

تو اول ریپ زدی وگرنه من با امثال تو هم کلام نمیشم

تیکر تولدمه                                                                                    لطفا پروفایلمو کپی نکنین و برندارین و بذارین ؛ مرسی               یه صلوات مهمونم میکنین برا سلامتیم؟ ممنونم                    ۹۹/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد و من توی سلامت کاملم🧡خدایا شکرت💫                                                                                            باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم و جواب برای امثال شما زیاده ولی ارزش جواب دادنم ندارین
تو جمع کن نعشتو کسی با تو حرف نزد هروقت گفتم فریدون خودتو بنداز تو میدون

اولا درست صحبت کن

شعور نداری ادبم نداری

بعدم اینجا دبستان نیست فریدون مریدون راه انداختی😏

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
بابا هی اصرار میکنه

همون بار اول باید باهاش جدی برخورد میکردی که دیگه تکرار نکنه

الانم دیر نشده

بگو نخواستم بهت بی احترامی کنم و چیزی نگفتم تا خودت تمومش کنی

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
اولا درست صحبت کن شعور نداری ادبم نداری بعدم اینجا دبستان نیست فریدون مریدون راه انداختی😏

اول یادبگیر درست حرف بزنی تا درست بشنوی بعد بیا سخنرانی کن برا من

همین چون دبستان نیس یه جمله گفتم ک در حدت باشی بتونی بفهمیش

تیکر تولدمه                                                                                    لطفا پروفایلمو کپی نکنین و برندارین و بذارین ؛ مرسی               یه صلوات مهمونم میکنین برا سلامتیم؟ ممنونم                    ۹۹/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد و من توی سلامت کاملم🧡خدایا شکرت💫                                                                                            باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم و جواب برای امثال شما زیاده ولی ارزش جواب دادنم ندارین
استارتر خودش تصمیم شو گرفته بفرسته دیگه نظر برای چی میخوای ...دنبال تایید بودی ایا؟؟

صد نفر داریم میگیم نه

بعد یه ناقص العقل میگه بفرست

اونوقت بهش میگه یعنی عیب نداره😬😬

بگو سرچ کنه اینترنت ببینه.😀..بگونمیفرستم

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏