2777
2789

دانش و مهارت هر دو لازم هستن ولی برای استخدامی اصول حسابداری ۱ و ۲ و صنعتی ۱ کافیه 

ولی تسلط به اکسل بعنوان مهم‌ترین ابزار حسابداری و نرم افزاری مثل سپیدار لازمه 

ولی در نهایت مهم‌ترین عاملی که باعث موفقیت یا شکست شما در یک واحد تجاری میشه شخصیت حرفه‌ای شماست 

توانایی کسب ارتباط با دیگران و مدیریت احساسات و افکار در محیط کار

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمره اصول ۱ ام خیلی جالب نشده چیکارش کنم؟؟؟

زمان استخدام از اون درس ازتون سوال می‌پرسن 

نمره اون درس رو که نمی‌خوان منظورم ماهیت حساب‌ها و ثبت اسناد خرید و فروش و صندوق ...

داخل اینترنت بزنید می‌تونید درباره سوالات مصاحبه استخدامی حسابداری نمونه پیدا کنید 

زمان استخدام از اون درس ازتون سوال می‌پرسن نمره اون درس رو که نمی‌خوان منظورم ماهیت حساب‌ها و ثبت اس ...

اهااا پس یعنی نمرات مهم نیستن نه؟

الان صنعتی ۱ هم حس میکنم نمرم پایین میشه حذف نکنم دوباره بردارم؟

البته یادش گرفتم ولی خب یه سری چیزها مث کم بودن تایم امتحان یا استرس باعث کم شدن نمره میشه

معدلت باید بالا باشه حداقل بالای ۱۷

مهارتم که حرف اولو میزنه تو حسابداری

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
اهااا پس یعنی نمرات مهم نیستن نه؟الان صنعتی ۱ هم حس میکنم نمرم پایین میشه حذف نکنم دوباره بردارم؟الب ...

توی حسابداری مهم گیرایی و قدرت آنالیزه والا معدل و این چیزا برای کسی مهم نیست،من حسابدار دیدم معدل ۱۹/۵ ولی فوق‌العاده بی‌استعداد و ضعیف تهش هم هیچ پیشرفتی نکرد،قضیه حسابداری چون یه رشته ذهنی، فنی و تا حدی سلیقه‌ای حساب میشه باید ترکیبی و چند بعدی عمل کنی.

چیکارکنم قوی بشم

باید یکجا بعنوان کارآموز مشغول بکار بشید البته همین ابتدا مشخص کنید حسابرس یا حسابدار که بنظر من حسابرسی خیلی بهتره،بعد همیشه اکسل و توابع اون رو تمرین کنید و با یک دو نرم افزار خیلی مسلط باشید سپیدار برای شرکت ها و هلو برای اشخاص حقیقی، در کنار کار هم همیشه یک دوره حسابداری برید که به روز باشید و کسب تجربه کنید.خیلی هم به فکر حقوق و مزایا نباشید چند سال اول فقط دنبال یاد گرفتن و کسب مهارت باشید،البته جای خوب مشغول بشید که وقتتون تلف نشه،بعضی جاها چیزی یاد نمی‌گیرید و فقط ۴ تا کار تکراری و کم اهمیت یاد می‌گیرید.و خیلی مهمه که روی شخصیت و کنترل احساسات کار کنید و شخصیت حرفه‌ای برای خودتون بسازید که در نهایت حرف آخر رو میزنه