2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ جوری وارد سایت شدی؟ از اونایی که تو میخای پیدا نمیشه نگرد نیست

ببخشید این حرف یعنی چی؟؟

یعنی چی اونی که میخوای پیدا نمیشه؟؟

یعنی همه تو دوران مجردیش تیک میزدن؟؟

همه رو مثل خودتون نبینید.👋👋

با میل خودم کاربریم تعلیق میشه.خوبی بدی دید حلال کنید،ببخشید.خدافظ
ببخشید این حرف یعنی چی؟؟ یعنی چی اونی که میخوای پیدا نمیشه؟؟ یعنی همه تو دوران مجردیش تیک میزدن؟؟ ...

یعنی ابنکه دختر چشم گوش بسته دیگه نیس

حرفت رو بفهم بزن 

من از خانواده بزرگ و سرشناسیم ۵ تا برادر گردن کلفت دارم و متاهلم 

دخترای الان از ١٣ سالگی دوس پسر میگیرن 

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ،ولی پی شبنم نمیگردم با خفت و خاری🤠بخشیدمت برو حلالت کردم نیازی نبود کاربریتو ببندی ، برگرد ،حرفاتو باور کردم 🤚
یعنی ابنکه دختر چشم گوش بسته دیگه نیس حرفت رو بفهم بزن  من از خانواده بزرگ و سرشناسیم ۵ تا بر ...

بهتره شماحرف دهنت رو بفهمی.

هرکی میخوای باش.منم اتفاقا از خانواده سرشناسیم.هم پدرم پزشکه هم داداشم وشوهرعمم استاد دانشگاهه هم مامانم معلم ارشد کشوریه هم پدربزرگم میلیارد میلیارد مسجد و مدرسه ساخته اونوقتی که شما هنوز بدنیام نیومده بودی.

ازین به بعدم از جانب دوروبریای خودت حرف بزن و همه‌ روباهم جمع نبند.

جامعه خرابه ولی هنوز خیلیام هستن درست بچه‌تربیت کردن که تو۱۳سالگی‌چشم و گوششون باز نباشه.

دیگم ریپلای نکن.

والا دخترای ۱۷ ۱۸ ساله الان ماشاالله دست ما رو از پشت بستن باید دنبال دختر مذهبی بری و صبور باشی ممکنه چند سال طول بکشه خوب ۸ اختلاف سنی زیاد نیست به مادرت بگو بره تو مسجدا اونجا پر معرفه 

بعدم باید بپرسی قبلا نامزدی داشتی قبلا با کسی بودی وقتی برات مهمه خوب بپرس ولی کلا برو مشاوره اون برات در میاره

اصل قضیه رو ول کردن گیر دادن به کودک همسری اصلا این آقا دوشیزه ۲۳ ساله میخواد شما این در نظر بگیرین

آقای محترم شما هم برو کسی که میخوای اول از دور زیر نظر بگیر هنوز هم هستن دخترهای آفتاب مهتاب ندیده

یکیش خواهر زاده من که ۳ سال پیش ازدواج کرد من خودم ۱۰ سال پیش ازدواج کردم ۴ سال از این دختر خواهرم بزگتر بودم ولی دوست پسر داشتم 

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹
بهتره شماحرف دهنت رو بفهمی. هرکی میخوای باش.منم اتفاقا از خانواده سرشناسیم.هم پدرم پزشکه هم داداشم ...

اینا که گفتی ی درصد از خانواده ما نمیشن

هرکی هستی برا خودتی

من اگه بخام بگم کیم و چیم فرار میکنی

چرا تو به خودت خریدی؟

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ،ولی پی شبنم نمیگردم با خفت و خاری🤠بخشیدمت برو حلالت کردم نیازی نبود کاربریتو ببندی ، برگرد ،حرفاتو باور کردم 🤚
اینا که گفتی ی درصد از خانواده ما نمیشن هرکی هستی برا خودتی من اگه بخام بگم کیم و چیم فرار میکنی ...

چرا فرار کنم؟؟مگه‌ مملکتو خریدن کسو کارت؟

ریپلایم نکن برات معنی داره یانه؟؟؟

کلا معلومه‌ چه مدلی هست اون از تاپیکات که اصلا یه تاپیک درستو بدرد بخور نداری اینم ازینکه میایی از دوروبرات حرف میزنی انگار امام زمانن تازه ظهور کردن تازه دوروبریاتم که همه تو ۱۳ سالگی چشم و گوش باز شدن.

پووووووف😂😂ریپلای نکن.

خدا همه‌رو شفا بده🤲🤲

هویت منو دربیار ببینم میخوای چی کار کنی؟ @نی_نی_یار_شب     بیا ببینید این خانم چی‌میگه ...

تو شروع کردی 

من کاری به تو نداشتم

تعلیق بشم مثلا چی میشه؟

تو شروع کردی  من کاری به تو نداشتم تعلیق بشم مثلا چی میشه؟

درضمن منم دنبال شر نیستم.

من پیامی که نی نی یارو صدا زدم پاک کردم.

کاری بشما ندارم شمام ول کن دیگه‌ لطفا

درضمن منم دنبال شر نیستم. من پیامی که نی نی یارو صدا زدم پاک کردم. کاری بشما ندارم شمام ول کن دیگه ...

باش