2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 59 پست
ببین الان همه دوست دختر دوست پسر دارن و این تقصیر وضعیت جامعس و همینطور هم که یکی از دوستان گفتن زما ...

بعد با این دیدگاه همه مجازن به رابطه جنسی نامحدود.اون وقت عیب نداره هر کسی با چند نفر بخوابه و دامنش آلوده به چند نفر باشه؟اصلا تهوع آوره.حتی حیات وحشم اینطور نیست

🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺
تقریبا میشه گفت با هیچ دختری رابطه ج نداشتم و دوست دخترم نه شاید چندروزه مشکلی داشتم یکیو پیدا کرد ...

اینجا جای خوبی برا مشاوره نیس

هرکی رو خاستی بگیری ی مدت زیر نظر بگیرش.بعدم از دبیرستان و مدرسه و همسایه ها خوب تحقیق کن....دخترای خوب و با خانواده هنوز 

زیادن

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ،ولی پی شبنم نمیگردم با خفت و خاری🤠بخشیدمت برو حلالت کردم نیازی نبود کاربریتو ببندی ، برگرد ،حرفاتو باور کردم 🤚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم بعداز ازدواجه اخه شما چیکار به گذشته اش دارین .الان همسر من تمام دخترای شهرمون وشهرهای اطراف بوده ...

من گذشته اش خیلی‌ برام مهمه.خودم پاکدامن بودم و انتظار پاکدامنی دارم.و به نظرم انتظار کاملا به جاییه.دوست ندارم نسلمو با یه دامن آلوده زناکار بسازم.

دمت گرم بااین تفکرت... زود ازدواج کنیدتا...

نمی‌دونم چطور بهت بفهمونم که تو از الان زمینه بیماری پارانوئید داری ...لطفا خودتو درمان کن کسی که مشکلی نداشته باشه اینقد بهش فکر نمیکنه ..

در سرم جنگ های بسیاری‌ست و تنها کشته اش منم …                  ✨۱۴۰۰/۹/۱۶💫۰۱:۵۶:48✨

من گذشته اش خیلی‌ برام مهمه.خودم پاکدامن بودم و انتظار پاکدامنی دارم.و به نظرم انتظار کاملا به جاییه ...

زنا چیه ،چرا تفکراتتون اینجوریه مگه هرکی دوست پسر داره خرابه ...........واقعا که 

در سرم جنگ های بسیاری‌ست و تنها کشته اش منم …                  ✨۱۴۰۰/۹/۱۶💫۰۱:۵۶:48✨

پس بنظرت مشکلی نیست  وحق دارم ، باش ممنون ازتون

اره جامعه خرابه حق داری 

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ،ولی پی شبنم نمیگردم با خفت و خاری🤠بخشیدمت برو حلالت کردم نیازی نبود کاربریتو ببندی ، برگرد ،حرفاتو باور کردم 🤚
زنا چیه ،چرا تفکراتتون اینجوریه مگه هرکی دوست پسر داره خرابه ...........واقعا که 

عزیزم این آقا داره میگه برام مهمه که زنم قبلا رابطه جنسی نداشته باشه.به دوستی اشاره ای نکرد.

کودک همسری چی؟؟؟ کودک همسری برا دختر 12 13 ساله میگن.

ایشونم گفتن دختر ۱۷،۱۸ ساله

دختر ۱۷ ساله اگه توانایی ایجاد زندگی رو داشت همه قانونا حتی انتخابات ریاست جمهوری اینو تکذیب میکردن

چرا باید برای انتخابات و اخذ گواهی نامه و... باید به سن قانونی یعنی ۱۸ سال پر مساوی با ۱۹ سال برسیم

چون هنوز دختر یا پسر به اون مستقلیت نرسیدن که بخان برای زندگیشون نظر بدن مخصوصا امر مهم ازدواج

کودک همسری به شدت افتضاحه شایو کَسایی هستن که در این سن ازدواج کردن اما چندسال بعد پشیمونن این آرای ...

۱۸ سال دیگه کودک نیس 🙃

برا سلامتی مامان و بابام ی صلوات میفرسی🤗🤗       خدا جونم اگه میشد ب جز برکت حرکتم از خودت میشد ممنونت میشدم😌😌😌😌متعهدم ب دوست داشتنت تا ابد A💍❤
اختلاف زیاده این قضیه رو بسپارین به خانوادتون و اینکه اگه گذشته خودتون مشکلی نداره،میتونین از این ...

بهش بگم همینجور جلسه ۲وم ۳وم بنظرتون خوبه ؟ همینجوری سوال کنم ازش