2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای شروع زندگی

احساس خوب شما به همدیگه مهمه

پول لازمه در حد معقول

اخلاق و شناخت حدودی خیلی مهمه

اصالت خانوادگی بسیار اهمیت داره

استقلال شخصیتی هر دو طرف مهمه

حالا استقلال مالی خانوم البته سلیقه ای و با توجه به نوع دیدگاه و تربیت خونوادگی اهمیت داره البته برای همه مهم نیست

اینکه همدیگه رو تا حدی بشناسید و با همون خصوصیات بپذیرید مهمه

و حتما و حتما باید به دل هم بشینید

اگر هر دو طرف ، یک سری چیزها رو رعایت کنن مثلاً هر دو مسوولیت پذیر باشند و وظایف خودشونو تو زندگی مشترک بشناسند و بخوبی انجام بدن و البته احترام متقابل رو رعایت کنن هر دو به آرامش میرسن و عشق عمیق بینشون به وجود میاد

واینکه ودنبال دختر ۱۷ ۱۸ ساله باشم خوبه بنظرتون؟ خیلی وارد این قضایا نشده بنظرم مناسب باشه ولی خودم ...

ب این چیزانیس وگرنه الان بایداکثرخیانت کارباشن همونطور ک مردا بدترن ک .

دیوونه نمیشم  نمیخوام اینجوری باشه دنبال دختر خوبم کسی که قبلا راه داده بعدا هم ممکنه داشته باش ...

نه اصلا اینطور نیست آدم وقتی مجرده به کسی تعهدی نداره هرکاری دلش میخواد انجام میده .اما وقتی متاهل بشی همه چی فرق داره .زن متاهلی که خیانت میکنه مطمعن باشه شوهرش یه مشکلی داره .

در سرم جنگ های بسیاری‌ست و تنها کشته اش منم …                  ✨۱۴۰۰/۹/۱۶💫۰۱:۵۶:48✨

اه این مزخرفات چیه می‌گوید شما مردا خب هرکسی تو زندگیش یکیو دوست داشته بایکی حرف زده ..اینو مطمعن با ...

من قبلا با هیچکس نبودم.و اگه همین الان بفهمم همسرم با کسی بوده هیچ وقت دلم باهاش صاف نمیشه.همه مثل هم نیستن.کبوتر با کبوتر باز با باز.

🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺
خب مهمه قبلا پاک باشه بنظرت اهمیتی نداره؟

خودت پاک بودی؟

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ،ولی پی شبنم نمیگردم با خفت و خاری🤠بخشیدمت برو حلالت کردم نیازی نبود کاربریتو ببندی ، برگرد ،حرفاتو باور کردم 🤚

ببین الان همه دوست دختر دوست پسر دارن و این تقصیر وضعیت جامعس و همینطور هم که یکی از دوستان گفتن زمان مجردی تا متاهلی خیلی فرقه تو مجردی آزاده ولی متاهلی به یکی متعهد میشه و بازم میگم تو داری میری که آینده رو با هم بسازین 

آقای محترم به حرفشون گوش ندین.پاکدامنی خییییییییییییییییلی مهمه،دامن آلوده حتی نسل شما رو تحت تاثیر قرار میده.اگه خودتون پاک بودین چرا باید با یه فرد ناپاک ازدواج کنین؟اینا با استدلال گذشته هرکس به خودش مربوط کاری کردن که جامعه شده هرزه خونه و هیچکس حریم نداره.

درسته گناه و زنا عادی شده،ولی فعل ناپسند تا آخر دنیا ناپسنده.

🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺
من قبلا با هیچکس نبودم.و اگه همین الان بفهمم همسرم با کسی بوده هیچ وقت دلم باهاش صاف نمیشه.همه مثل ه ...

هم بعداز ازدواجه اخه شما چیکار به گذشته اش دارین .الان همسر من تمام دخترای شهرمون وشهرهای اطراف بوده بعد انتظار داره من با هیچکس حرف هم نزده باشم ..خب مگه میشه چنین چیزی .خودش خواست که بهش دروغ بگم ..اما خدا خودش میدونه مه بعداز ازدواجمون کوچیکترین خیانتی نکردم چون متنفرم از این کار ..کاری به گذشته همسرم ندارم هرکاری کرده برای خودش بوده ولی اگه روزی بفهمم بعداز ازدواجمون حتی با یه دختر حرف زده باشه به عنوان دوستی اینا ..فورا طلاق میگیرم اصلا بهش اجازه حرف زدن هم نمیدم 

در سرم جنگ های بسیاری‌ست و تنها کشته اش منم …                  ✨۱۴۰۰/۹/۱۶💫۰۱:۵۶:48✨