2777
2789
عنوان

اون هایی ک کرونا نگرفتن بیان😁😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 54 پست
کروناازآبان98درایران بوده.منم دی98 گرفتم اونموقع دکترافکرمیکردن آنفولانزای

من تابستون گرفتم دکترهای عمومی ک پیگفتن سرماخوردگی دکتر فدوق تخصص اورژانسی فرستادم سی تی اسکن و گفت جوابشو زود برام بیار انقدر حالم بد بود موقعه خواب نمیتونستم نفس بکشم و خس خس میکردم کلیم دارو داد

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏
اونی ک شما گزفتی منم گرفتم خیلی بد بود اگه همون باشه ک من گرفتم تابستونی قبل اینکه کرونا بیاد

مامان وداداش منم پارسال همین موقع بود آنفولانزای بدی گرفتن مامانمو که۵بار بردیم دکتر که بهتر شد نمیتونست نفس بکشه تا حالا همچین چیزی ندیده بودم احتمالا همون کرونا بوده🤔😪

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان وداداش منم پارسال همین موقع بود آنفولانزای بدی گرفتن مامانمو که۵بار بردیم دکتر که بهتر شد نمیت ...

منم نمیتونستم نفس بکشم اسپرس اسم بهم داد دکتر می افتادم رو سرفه زود میزدم 

منم نمیتونستم نفس بکشم اسپرس اسم بهم داد دکتر می افتادم رو سرفه زود میزدم 

آره به مامان منم داد تو خونه من بود تا بهتر شد نمی تونست بلند شه من بهش ماسک دادم تو خونه میزد انقد ماهیچه واسش تو شیشه کردم همش شلغم میجوشوندم تو خونه بخور و آب پرتقال واسش میگرفتم ولی هی بدتر میشد سرفه هاش که تا ۳ماه بود

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه.....
اخه حیوان خانگی خیلی ها از ترس کرونا گذاشتن دم در همون اوایل.... چقدر اقدام بودی عزیزم ک باردار شدی ...

بله بخاطر بي مسئوليتي و كم اطلاعات بودنشون بوده

يك ماه عزيزم

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
آره به مامان منم داد تو خونه من بود تا بهتر شد نمی تونست بلند شه من بهش ماسک دادم تو خونه میزد انقد ...

منم تا دو ماه دو پاه خورده کلافه شده بودم 

کلی دکتر فوق تخصص قرص داد اون ها رو ک خوردم تقریبا کم کم دیگه خوب شدم اوایل کرونایی شوهرم رفته بود قرص هامو جمع کرده بود میگفت اگه گرفتیم این ها رو استفاده کنیم تا خوب شیم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اره منم گرفتم اگه بگم چم شد و چکار کردم خودش ی داستان طولانیه😃

😄خدا کنه برا ما همون باشه و دیگه نگیریم

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞