2777
2789
عنوان

اون هایی ک کرونا نگرفتن بیان😁😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 54 پست

منم نگرفتم خداروشكر با اينكه يه مدت هرروز بخاطر مسائل كاري با همسرم بازار بوديم

حيوون خونگي هم دارم ولي ربطشو نفهميدم

خواستم اقدام كنم و همش دندونپزشكي و ازمايشگاه و سونو بودم

باردار شدمم همينطور

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا همش کنارش بودم هفته دوم میرفتم لباشو میبوسیدم میگفتم بذار زودتر بگیرم تموم شه بره ولی نگرفتم😅

شاید ناقل شدی فقط بدون علایم 

مال شوهرتم حس میکنم خفیف بوده

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏
خوب پیش بابام و دوستم و این بر اون بر رفتم اگه گرفته بودم خوب دور از جون اون ها میگرفتن....

ما همکارامون اینجا گرفتن و اصلا نفهمیدن هیچچچچچچچچچچچچ علائمی نداشتناااااااااااا هیچی

اتفاقی فقط دو بار تست گرفتن یهو 30 نفر ک میخندیدن موقع تست مثبت شدن دو هفته رفتن قرنطینه مثلا ولی هرروز زنگ میزدیم بازم خوب بودن...

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...
منم نگرفتم خداروشكر با اينكه يه مدت هرروز بخاطر مسائل كاري با همسرم بازار بوديم حيوون خونگي هم دارم ...

اخه حیوان خانگی خیلی ها از ترس کرونا گذاشتن دم در همون اوایل....

چقدر اقدام بودی عزیزم ک باردار شدی؟

دوتا خواهر شوهرام گرفتن اما ما هنوز نه اما میدونم مادرشوهرم از خداشه ک منم بگیرم و بمیرم

😐😐😐 دلشم بخواهد از تو عروس بهتر کجا پیدا کنه ک کلفتی پسرشو کنی ولش کن

منم نگرفتم تا الان ولی خیلی میترسم .چون نمیتونم قرنطینه مطلق باشم گاهی برای خرید مجبورم از خونه برم بیرون .ولی خوب ماسک و الکل همه جا همراهمه

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
منم نگرفتم تا الان ولی خیلی میترسم .چون نمیتونم قرنطینه مطلق باشم گاهی برای خرید مجبورم از خونه برم ...

اب نمکم قرقره کن رفتی بیرون اومدی خونه حتما

منم نگرفتم تا الان ولی خیلی میترسم .چون نمیتونم قرنطینه مطلق باشم گاهی برای خرید مجبورم از خونه برم ...

ولی نمک کم توی اب مثلا جوشیده سرد شده یا ولرم شده 

بریز توی بینیت برا تو حلقت و قرقره کن