2777
2789
عنوان

با دستای خودم زندگیمو نابود کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2165 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر منم شاهد خیلی از ازدواجای اطرافیانم بودم در حالی ک اونا دیر تر از ما باهم آشنا شده بو ...

بيخيالش شو غصه نخور

فقط دوباره گولشو نخور

يبار واسه هميشه بزارش كنار

تورو خداااااااا لايك نكنين
۲۴

عزییییزم خیلیییی وقت داری من 19سالگی ازدواج کردم20سالگی تونستم جدا بشم بعد23سالگی با یکی دوست شدم تا28سالگی به خودم امدم دیدم فقط عمرمو هدر دادم و اعصابمو ضعیف کردم و تباه کررم خودمو یهو گفتم نمیخوام و هر کاری کرد با اینکه سخت بود ازش جداشدم گفتم دیگه ازدواج نمیکنم و کلا حسم داغون شده بود باورنمیکنی بخدا همسرمودیدم تو یه نگاه یهو قلبم ریخت 16اذر97همو دیدیم و 4دی 97عقد کردیم و اسفند97عروسی

اون پسره کلا از یادم رفت فقط گاهی میگم شاید اگه اون بی خاصیت نبود شاید زودتر با همسرم اشنا میشدم

تاحالا نشد بایکی دوماه بیشتر بمونم چجوری شیش سال زندگیتو پای  کسی گذاشتی  انقد راحت ازت گذ ...

اون موقع فک میکردم دقیقا همون آدمیه ک باهاش آینده دارم

البته واقعا هم معقول و خوب رفتار میکرد ولی یهو ب خودم اومدم دیدم اصلا اون آدمی ک نشون میده نیست!

اون موقع فک میکردم دقیقا همون آدمیه ک باهاش آینده دارم البته واقعا هم معقول و خوب رفتار میکرد ولی ی ...

اخه ۶ سال چ خبره چندسالته الان

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
عزییییزم خیلیییی وقت داری من 19سالگی ازدواج کردم20سالگی تونستم جدا بشم بعد23سالگی با یکی دوست شدم تا ...

عزیزم الهی ک همیشه خوشبخت باشی

منم خیلی دوس دارم همچین اتفاقی برام بیوفته تا الانشم خیلی ب خودم امید دادم ولی اکثر اوقات هم نا امید میشم 

عزیزم الهی ک همیشه خوشبخت باشی منم خیلی دوس دارم همچین اتفاقی برام بیوفته تا الانشم خیلی ب خودم امی ...

مرسی و هنچنین عزیزم هیچوقت نا امید نشو چون آدمی فقط با امید زندست من همیشه میگفتم بالاخزه خوشبخت میشم تا چندماه پیش بی نهایت مشکل داشتم با مادرشوهرم میخواست جدامون کنه اما گفتم خدا خودموزندگیموتمام کمال ب تو میسپارم خداروشکر الان همه چی بهتر شده،مطمینم شک ندارم اینو ک با انتخاب درست حتما حتما خوشبخت میشی

منتظر موندم چون فک میکردم عشق زندگیمه و داشت تلاش میکرد وضع مالیش خوب شه بعدش بیاد خاستگاری ۲۴ سالم ...

غصه نخور خوشکلم همش بهترینارو تو زندگیت انتخاب کن تا خونه ماشین نداشت ازدواج نکن کی میگ پول مهم نیس خیلی مهمه تواین وضع

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉