2777
2789
عنوان

با دستای خودم زندگیمو نابود کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2165 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم ترکش کردم خودشیفته و حرف حرفه خودش بود ثبات نداشت رو حرفاش و ... 

اها خوبه ک تونستی 

من دلم تنگه واسه یه دلخوشی کوچیک، واسه یه همسفر ساده که باهاش بزنم جر بدم این جادرو.... 👩‍🎤🕸️🎈🖤لطفا عقده ای ها منو ریپلی نکنن😏⛔

تو زندگیتو با صداقت ادامه دادی طبق باور و ارزش های خودت 

به خودت خرده نگیر ، این تقصیر تو نیست که اون آدم ارزشمندی نبوده 

قرار هم نیست برگردی به شش سال قبل وگرنه باز این اشتباه رو می‌کنی ، آدم الان حاصل کلی تجربه است 

به آینده نگاه کن فقط

بهتر قبل ازدواج ‌شناختیش همینو بگو خداروشکر،درسته زور داره و 6سال کم نیست اما بجاش یه دنیا تجربه ب د ...

دیگه هیچکسو باور ندارم ولی دروغ چرا خیلی دوس دارم ازدواح کنم ولی فک نکنم دیگه فرصتش پیش بیاد

وضعیت مالیش خوب نبود دنبال این بود ک وضعش بهتر شه بعدش بیاد

واااي تو مني يا من توعم

منم ٥ سال عمرمو گذاشتم پاي يه ادم تنبل بيكار ك مثلا وضع ماليش خوب بشه بياد خواستگاريم

يروز ديدم خواهرم بعد يكسال دوستي با طرفش ازدواج كرد

منم همون روز تصميم گرفتم كات كنم

و ٥ سال بعد يه ازدواج معقولانه و خوب كردم

الانم خوشحالم 

تورو خداااااااا لايك نكنين

اگه .... کامل بود 6سال زمان زیادی برای شناخت بعدش نباید ب این راحتی خودت پاپس میکشیدی شناخت تو 6ماه نه 6 سال اونم همه چیت وازدست بدی اونم کیف شو کنه وبره ب سلامت 

مادربزرگم همیشه میگفت :                                                                                                               شاید عشق بتونه باعث گذرزمان بشه؛ولی گذر زمان نمیتونه باعث ایجاد عشق بشه .....

تاحالا نشد بایکی دوماه بیشتر بمونم چجوری شیش سال زندگیتو پای  کسی گذاشتی  انقد راحت ازت گذشت ادم شوهرمیکنه اعتمادنداره ک ولش انقد شاد باش زندگی کن بزار بسوزه

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉