2777
2789
عنوان

با دستای خودم زندگیمو نابود کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2165 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور حالا فراموشش کردی خیلی سخت بخصوص اینکه زمان مال شما بیشتر هم بود

مادربزرگم همیشه میگفت :                                                                                                               شاید عشق بتونه باعث گذرزمان بشه؛ولی گذر زمان نمیتونه باعث ایجاد عشق بشه .....
چقدر بعضياتون دنبال جزئياتين هي ميپرسين چيز كامل داشتي  س ك س كامل دلشتي نجابت دادي  أ ...

عزیزم سخته به یه پسر اعتماد کنی بعدش اینطوری کنه 

من دلم تنگه واسه یه دلخوشی کوچیک، واسه یه همسفر ساده که باهاش بزنم جر بدم این جادرو.... 👩‍🎤🕸️🎈🖤لطفا عقده ای ها منو ریپلی نکنن😏⛔
خودم ترکش کردم

اونم ب این راحتی قبول کرد یعنی سعی نکرد بمونید یا بیاد خواستگاری 

مادربزرگم همیشه میگفت :                                                                                                               شاید عشق بتونه باعث گذرزمان بشه؛ولی گذر زمان نمیتونه باعث ایجاد عشق بشه .....
عزیزم سخته به یه پسر اعتماد کنی بعدش اینطوری کنه 

ديگه اگرم اتفاقي افتاده باشه 

كاريه ك شده

تاوانشم پس ميده

از نظر من هيچ چيز رو از دست نداده بلكه شانسم اورده از دست يه انگل راحت شده

تورو خداااااااا لايك نكنين
ديگه اگرم اتفاقي افتاده باشه  كاريه ك شده تاوانشم پس ميده از نظر من هيچ چيز رو از دست نداده ...

اونکه درسته :-)هر چیزی تاوان داره 

من دلم تنگه واسه یه دلخوشی کوچیک، واسه یه همسفر ساده که باهاش بزنم جر بدم این جادرو.... 👩‍🎤🕸️🎈🖤لطفا عقده ای ها منو ریپلی نکنن😏⛔
واااي تو مني يا من توعم منم ٥ سال عمرمو گذاشتم پاي يه ادم تنبل بيكار ك مثلا وضع ماليش خوب بشه بياد ...

خداروشکر

منم شاهد خیلی از ازدواجای اطرافیانم بودم در حالی ک اونا دیر تر از ما باهم آشنا شده بودن