2777
2789
عنوان

کیا زردی بچشون زیرو بالا شده؟

736 بازدید | 17 پست

پسرم ۳ روز بعد تولد زردیش ۱۳ بود.۶روز قرص خورد امد رو ۳ ب گفته دکترش.ولی رنگش زرد بود همچنان

دوباره هر کی میدیدش میگفت چقد زرده دوباره بردمش ی دکتر دیگه زردیشو با دستگاه اندازه گرفت ۱۰ بود

بیلی ناستر بهش میدم این چند روزه.

رنگش ی خورده بهتر شده

امروز بردمش حجامت مسئولش گفت چون ۲۵ روزش شده دیگه باید ازمایش کامل بده ک چرا پایین نیومده.نمیشه حجامتش کنی

البته ۱۰ مال چهارشنبه بوده.دیگه اندازشو نگرفتم

رفتم بهترین دکتر شهرمون ک ببینم چیکار کنم.ک گفت اخر شب کنسلی بود بت میگم بیا اگه ن فردا بیا

هر چی شوهرمو گفتم بیا ببریمش ازمایش خون ک دقیقتره قبول نکرد

با چشم گریون برگشتیم خونه😪😪😪

اخه این زردی لعنتی چی از جونمون میخاد☹☹☹

اللهم  صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه شیر خودت رو میدی بهش خودت چیزای خنکی زیاد بخور مثل ترنجبین 

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

منم دخترم زردیش 12.2 بود فردا آز داره  من زیر مهتابی گفتن بذارش اصلن اروم نمیشه

مهتابی ک زیاد تاثییر نداره مثل دستگاه

هیچی بهش ندادی؟؟؟

دستگاه بگیر تو خونه استفاده کن.

بچه های منم تا یک ماه زرد بودن.۳ بار دستگاه گرفتم.

هی پایین میومد دوباره بالا میرفت.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
من به پسرم ده روز قرص دادم که کامل خوب شد کم کاری تیروئید نداره پسرت

بچه اولمم ک اینجور شد.دوباره دکتر بهش قرص داد

الان میترسم استفاده کنم

از شنبه تا پنج شنبه گفت قرصشو بهش بده

چرا نمیزارید تو دستگاه؟ زردی پسره من تو سه روزگی ۱۴ بود گذاشتیم دستگاه دور روز بیمارستان دو روزم خون ...

منم بچم زردی داره 

فردا از داره 

همین ک پایین اومد خودت متوجه شدی رنگ پوستش عوض شد یا چند روزی طول کشید؟

اخه دکتر گف ببرین تو خونه بذارین زیر مهتابی  مهتابی شو کرایه کردیم  ن مهتابی خونه ها

اها بگو دستگاه🤣ن مهتابی

اره چند شماره میارش پایین

الان شاید ۵ یا ۶ باشه زردیش بچتون

اها بگو دستگاه🤣ن مهتابی اره چند شماره میارش پایین الان شاید ۵ یا ۶ باشه زردیش بچتون

اخه عزیزم ب اینا میگن مهتابی 

ب اون ای تویه بیمارستان میگن دستگاه 

خودم ک هنوز رنگ شو نگا میکنم حس میکنم زرد