2777
2789
عنوان

اصفهانی ها بیاین کمک خیلی واجبه

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 54 پست
مگ قبل ازاینک بخای بری برازایمان بایدبری بیمارستان پرونده بازکنی؟ 

اگه پیش دکتری ک اونجا باشه نمیری اره بهتره بری. ولی من نرفتم.

خدای مهربونم تودلیمو صحیح وسالم بهم برسون🙏🙏
افرین عزیزم ک میخوای طبیعی بیاری. طبیعی سخت هست ولی فرداش ادم روپامیشه ولی سز ن

اره سزارین دوست ندارم ولی شنیدم طبیعی که اپیدورال انجام بدن خیلی خوبه ودردروخیلی کمترمیکنه. 

کاش یادمیگرفتیم هرکسی مثل مافکرنمیکنه ادم بدی نیست. وقضاوتش نمیکردیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دورازجون😘دکترخودم سزارین اختیاری انجام میده اماحداقل1500زیرمیزی میگیره وتوی بیمارستان سعدی انجام می ...

اخی الهی زایمان راحت و بی دردی داشته باشی یه دکتر فوق العاده پیدا کنی عسگریه و امیرالمونین هم فک کنم با این بیمارستان تو یه رنج باشنا اونجاها رم بپرس بد نیستن ان شاء الله به سلامتی نی نی و بغل کنی منم دعا کن منتظر نی نی ام  ببین اینجا کسی جواب نمیده تو سرچ گوگل بگرد کی بیمارستان زهرای مرصیه زایمان کرده ببین چی میاد

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم
اره سزارین دوست ندارم ولی شنیدم طبیعی که اپیدورال انجام بدن خیلی خوبه ودردروخیلی کمترمیکنه. 

ارهداپیدورال خیلی خوبه ان شااله ک زایمان خوبی داشت باشب

من پیش زهرا قضاوی رفتم برای زایمان!!!  چکاپم جای دیگه می رفتم و فقط هفته های آخر رفتم بیمارستان ...

یعنی من برم پیش همین دکتری که الان دارم میرم براچکاب ولی قبل زایمانم مثلاتوهفته36به بعدبرم بیمارستان بگم میخام برازایمان پرونده تشکیل بدم مشکلی نداره؟ یاحتمابایدتحت نظردکتری باشم که توی بیمارستان زهرای مرضیه کارمیکنه؟ 

یعنی من برم پیش همین دکتری که الان دارم میرم براچکاب ولی قبل زایمانم مثلاتوهفته36به بعدبرم بیمارستان ...

ن عزیزم اشکال نداره ولی زودتر از۳۶ هفته برو مثلن ۳۲ هفته برو. ک مثل من نشی من۳۶زایمان کردم🤩

اخی الهی زایمان راحت و بی دردی داشته باشی یه دکتر فوق العاده پیدا کنی عسگریه و امیرالمونین هم فک کنم ...

ممنون مهربونم. ان شاء الله ک ب همین زودی خدایه نی نی خوشگل نصیبت کنه. 

ن عزیزم اشکال نداره ولی زودتر از۳۶ هفته برو مثلن ۳۲ هفته برو. ک مثل من نشی من۳۶زایمان کردم🤩

ببخشید خیلی سوال میپرسم اخه خیلی بی تجربه ام. بایدبرم کدوم بخش بیمارستان پرونده تشکیل بدم؟ 

آمادگاهه نزدیکه به شمس ابادی

متاسفانه اصفهان روبلدنیستم خیلی وقت نیست ک ساکن اصفهان شدیم. امابازم ممنون. اگ دیدم پیدانکردم دکتری رومیرم پیش همین