2777
2789

به نظرم خواستگاری 

عقد 

همش هیجانه 

قلبم وایمستیه از بس   ندید پدیدم 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من اقندر دوست دارم برم تو مجلش خواستگاری اینا بشینم تخمه بسکنم به این و اون نگاه کنم اصلا عشق می ...

💋💋💋❤️

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
چند روز بعد عقد دوستمه من زیاد دوس ندارم مراسمات رو استرس میگیرم😂 بیا به جای من برو

من تنها صورتی میتونم برم که جای عروس برم 😅

ان شاالله به زودی تجربه اش کنی

عزیز دلی ❤️

آره واقعا میتونه هیجان انگیز و جذاب باشه

جونن پسر 😅😅😅

وای من اقندر دوست دارم برم تو مجلش خواستگاری اینا بشینم تخمه بسکنم به این و اون نگاه کنم اصلا عشق می ...

من اگر برم خنده ام میگیره

خاستگاری خیلی مسخره ادایی پر از نقش بازی کردن تملق و تعریف های الکی

و کلا مسخره و خنده داره

از سگ کمتر کمتر کمتر اگر بیام نی نی سایت هرموقع دیدین با تاکید بهم بگیدد🔨غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟