2777
2789
عنوان

بخیه سزارین

251 بازدید | 26 پست

سلام خانوما من 20روز پیش سزارین کردم. بخیمم جذبیه ولی وسطاش یدونه نخ آویزونه ازش ک نمیفته مثل بخیه های معمولی میمونه

باعث میشه از اصلاح و تمیز مردن اون ناحیه ام بترسم 

به نظرتون عادیه؟ یا بخیه جذبی نباید همچین چیزی داشته باشه؟ 

خودم بکنمش یا صبر کنم بیفته؟ 

السلام علیک یا بنت رسول الله❤️خدایا مواظب دخترم باش❤️

مگه نباید بعدچن روز بری بخیه روبکشی؟

تو انسان باش!!!!  نمیخواهد مسلمان باشی!باخدایت هرروز حرف بزن !شکرگذار باش؛ بازبان خودت خدا میفهمدحرفایت را.. نترس خدا بدنیست"  حق کسی رانخور !! دلی رانشکن ! غمگینی را شادکن!  مریض رامداوا کن !تو به اندازه توانت خوبی کن و خوب باش ! بخدا خداهمینجاست...  در دل تو در افکارت! نه در دینت!  نه در مذهبت! نه در نمازت...!!!!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برا منو گفتن بعد ده روز بیا بکشیم کاش اینم جذبی بود میترسم

من ترجیح میدادم جذیی نباشه از همچین دردسرایی میترسیدم

گفتم ک جذبی عزیزم

دکترت گفت جذبی؟؟

مال من اصلا انگاربخیه نزدن اینقدر قشنگ زده بودن ولی بهم گفتن بعد۱۰روز باید بخیه هاتو بکشی

تو انسان باش!!!!  نمیخواهد مسلمان باشی!باخدایت هرروز حرف بزن !شکرگذار باش؛ بازبان خودت خدا میفهمدحرفایت را.. نترس خدا بدنیست"  حق کسی رانخور !! دلی رانشکن ! غمگینی را شادکن!  مریض رامداوا کن !تو به اندازه توانت خوبی کن و خوب باش ! بخدا خداهمینجاست...  در دل تو در افکارت! نه در دینت!  نه در مذهبت! نه در نمازت...!!!!!!
دکتر رفتی برای معاینه زایمانت؟

دکترم راهش خیلی دوره 

تاکید نکرد ک بیام گفت اگ تونستی بیا

چون بخیم جذبی بود گفتم دبگ لازم نمیشه

خالمم پیش همیت دکتر رفته بوذ و بخیش جذبی بوذ بعد زایمان دیگ نرفت 

خود ب خود خوب شد

دکترت گفت جذبی؟؟ مال من اصلا انگاربخیه نزدن اینقدر قشنگ زده بودن ولی بهم گفتن بعد۱۰روز باید بخیه ها ...

عاره گفت

برا منو گفتن بعد ده روز بیا بکشیم کاش اینم جذبی بود میترسم

اینقدر راحته که نگو اصلا متوجه نمیشی منم خیلی میترسیدم ولی یک ثانیه ای تموم شد و اصلا درد نداشت 

دوستان مهربونم میشه برا عاقبت بخیری فرزندم دعا کنید و صلوات بفرستید. منم برا بچه های شما دعا میکنم عاقبت بخیر بشن
خب به دکترت نشون بده چون منم جذبی بودم ٣ ماهه جذب شد کاملا اصلا ردی هم ازش نمونده

تو این مدت چجوری اصلاح میکردین لون قسمت 3ماه همنیجوری موند؟