2777
2789

خواص دعای حرز ابودجانه:

- برای در امان ماندن از شرّ انسانهای شرور یا حیوانات موذی ( این دعا را در منزل به همراه داشته باشید)

- اگر در خواب میترسید و یا کابوس می بینید ( این دعا را زیر بالشت خود قرار دهید)

- اگر از چیزهای عجیب و غریب و یا شخصی می ترسید ( این دعا را روی بازو ببندید)

- برای خاموش کردن جنگ و نزاع بین افراد  ( باید دعا را در آب بیاندازند و آب را روی لباسشان بریزند یا به خورد افراد بدهند )

- رفع عصبانیت ( باید این دعا را به همراه داشته باشید )

متن دعای حرز ابودجانه:

بسم الله الرحمن الرحیم

هذا کتابُ مُحَمَّدٍ رَسُولِ اللهِ رَبِّ العَالَمینَ اِلی مَن طَرَقَ الدّارَ مِنَ العُمارِ وَ الزُوّارِ اِلّا طارِقاٌ یَطرُقُ بِخَیرٍ اَما بَعدُ فَاِنَّ لَنا وَلَکُم فِی الحَقِّ سَعَهً فَاِن تَکُ عاشِقاً مُولِعاً اَو فاجِراً مُقتَحِماً فَهذا کِتابُ اللهِ یَنطِقُ عَلَینا وَ عَلَیکُم بالحَقِّ اِنُا کُنّا نَستَنسِخُ ما کُنتُم تَعملَونَ وَرُسُلُنا یکتُبُونَ ما تَمکُرُونَ اُترُکُوا صاحِبَ کَتابی هذا و انطَلِقوا اِلی عَبَدَهِ الاَصنامِ وَ اِلی مَن یَزعَمُ اَنَّ مَعَ اللهِ اِلهاً اخَرَ لا اِلهَ اِلا هُوَ کُلُّ شَی ء هالَکٌ اِلا وَجهَهُ لَهُ الحُکمُ وَ اِلَیهِ تُرجَعُونَ حم لا یُنصَرونَ حمعسق تَفرَّقَت اَعداءُ اللهِ وَ بَلَغَت حُجَّهُ اللهِ وَ لا حَولَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِااللهِ العلی العظیم فَسَیَکفیکَهُمُ اللهُ وَ هُوَ السَّمیعُ العَلیمُ.

شرایط نوشتن دعای حرز ابودجانه:

حرز ابودجانه باید در روز یکشنبه در ساعت شمس (قبل از طلوع آفتاب) یا در روز پنج شنبه در ساعت مشتری (قبل از طلوع آفتاب) نوشته شود در اول ماه وبه مشک و گلاب و زعفران بر روی(( پوست آهو)) یا ((کاغذ سفید)) نوشته شود و در اول و آخر این عمل فاتحه بر روح پیامبر و امیرالمومنین( که این حرز را به دستور پیامبر نوشت) و به ابی دجانه هدیه نمود و شب جمع صد صلوات بر روح پیامبر هدیه کنید.

روایت دعای حرز ابودجانه:

من به رسول خدا (ص) شکایت بردم از اینکه چون در بستر میخوایم صدای سوتى مانند سوت آسیا و جنجالى چون جنجال مگس بشنوم و پرتوى چون برق، و سر بردارم و در برابر خود سیاهى می بینم که بالا رود بدرازى صحن خانه‏ام و دست بپوستش کشم مانند پوست خارپشت است، و به چهره‏ام مانند شراره آتش افکند.

پیامبرفرمود: این جن خانه تو است اى ابو دجانه

وانگاه دوات و کاغذ خواست و به امام على (ع) فرمود دعا را بنویسید.

(سپس دعا را گفت)

ابو دجانه گفت: نامه را گرفتم و تا کردم و بخانه آوردم و زیر سرم نهادم و شب را آسوده خوابیدم و بیدار نشدم جز از فریاد کسى که می‏گفت: اى ابو دجانه ما را با این کلمات آتش زدى تو را بحق سرورت که این نامه را از ما بردار که ما را بازگشتى بخانه‏ات و در کنارت و در هر جا این نامه باشد نباشد.

ابو دجانه گفت: برش ندارم تا رسول خدا (ص) اجازه دهد.

ابو دجانه گفت: از این ناله و شیون و گریه پریان که شنیدم شبم دراز گذشت و بامداد نماز صبح را با رسول خدا (ص) خواندم و آنچه آن شب از پریان شنیدم بودم‏ گزارش دادم.

فرمود: اى ابو دجانه دست از این قوم بردار بدان که مرا به راستى فرستاده آنان تا روز رستاخیز درد کشند.

این روایت در کتاب «جن‏ها همه جا هستند» سید محمد مهدی حسینی ص32و33 و همچنین در کتاب آسمان و جهان، محمد باقر کمره اى‏ ج ‏7 ص 98 و 99 که ترجمه کتاب السماء و العالم بحار است و همچنین در بحارالأنوار، علامه مجلسی، ج 60 ص 125 و 126 و همچنین در المصباح، کفعمی، ص 229نقل

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم می خونم ولی مثلا میخوام برم نانوایی  میگه منم باهات بیام یا تو اتاق خواب نمی ره وسیله بیاره مخصوصا مخصوصا که هوا تاریک میشه دیگه موندم چکار کنم 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
خواص دعای حرز ابودجانه: - برای در امان ماندن از شرّ انسانهای شرور یا حیوانات موذی ( این دعا را در م ...

این دعا رو بنویسم تو خونه باشه یا همراهش باشه 

چون از تو خونه موندن می‌ترسه، بنویس و تو خونه بزار

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
دستت درد نکنه عزیز جان می نویسم الان 

عزیزم نوشته توش یا یکشنبه باید بنویس یا پنج شنبه و... خوب شرایطش بخون

عزیزم نوشته توش یا یکشنبه باید بنویس یا پنج شنبه و... خوب شرایطش بخون

بله دیدم الان فردا می نویسم طبق اون چیزی که گفته 

دعای خوبی ولی برای نوشتنش شرایطی داره

بله آداب‌ باید رعایت بشه. 

حرز ابی دجانه در هر منزل یا مکان باشد اجنه دیگر به آن منزل نمی آیند و اگر در بین دو نفر جنگ و نزاع باشد هرگاه این حرز را در آب فرو کرده و آب آن را به خورد طرفین دهند یا بر روی لباس آنها بپاشند سریع ساکت و آرام شوند و این عمل به تجربه رسیده است. یک نسخه با جن زده جمل گردد ونسخه دیگر در خانه معلق شود

یادتان باشد حرز را روزها با خود حمل وشبها و وقت خواب زیر سر گذاشته شود

این حرز باید در روزهای یکشنبه در ساعت شمس یا در روزهای پنج شنبه در ساعت مشتری نوشته شود زمان نوشتن بخور عود خوشبو روشن باشد 

برای نوشتن هر دعا لازم هست قبل از شروع کار ، دعای تحصین و صرف العمار خوانده شود و بعد از اتمام نوشتن دعا ، باید دعای بازگرداندن عمار را بخوانند . پست تحصین و صرف العمار در وبلاگ موجود هست

از اول ماه  قمری تا 15 ونهایتا بیستم ماه  با گلاب و زعفران بر روی کاغذ سفید بی خط  با قلم نی نوک تیز نوشته شود و در اول و آخر این عمل فاتحه بر روح پیامبر و امیرالمومنین( که این حرز را به دستور پیامبر نوشت) و به ابی دجانه هدیه نمود و صد صلوات بر روح پیامبر هدیه کنی