2777
2789
عنوان

برای بابام میخواستم زن بگیرم ک.....

816 بازدید | 63 پست

مادرم پنج ساله فوت شده بعد یه خانمه رو پیدا کردیم اونم خیلی اتفاقی ک مجرد بود شصت سالشه کارمند بوده تازه بازنشست شده و کلی چیز دیگه 

منم خیلی خوشجال دو تا ادم تنها بهم میرسن و حتی بابام بعد دیدم بخاطر سختی هاش نظرش منفی شده ولی باهاش صحبت کردم تا نظرش عوض شد ولی زنه ی جوریه ازش زده شدم و بدم اومد ازش

یکی اومده گفته خونه باید به نامم بزنین دوم اینکه بابای من گفت بیاد توی باغ شهری باهم زندگی کنن گفت نه تو فلان جا 

خودش تلفنی گفت بچه ها ک اومدن خونه خودشون کارهاشونو کنن یعنی میگفت بچه های خواهرم این مدلین 

با اینکه خونش ی جای پایین شهره و اون کسی ک معرفیش کرد چون ما از خانواده بالایی هستیم با ترس و اینکه اینجوریه ببینین میخواهین یا ن برگشته ب من میگه بهترین جا زندگی کردم من و همش میگه خواهرم این گفت اون گفته....

حس میکنم فقط بخاطر پول و راحتیش میخواهد ازدواج کنه وگرنه خیلی ها با کلی سختی زندگی میکنن چیزیم نمیگن اینم هی انگار گوشیه خیلی براش مهمه بقیه چی گفتن و تو حرفهاش با من جوری برخورد کرد انگار من دروغگوام و یا ادم بدیم ک میخواهم با پدرم ازدواج کنه با توجه به شرایط....

حالا به نطرتون پدرم تنها باشه بهتره یا با این خانمه ازدواج کنه؟؟؟؟

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

تنها باشه

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه نفر دیگه رو پیدا کنین.. این خانومه شمشیر رو از رو بسته

اره از حرفهایی ک زده بدم اومد  ازش مثلا گفت نمیام باغ شهر زندگی کنم بعد من باهاش صحبت کردم گفت باشه بعد دوباره گفت با خواهرم صحبت کردم فلان جور بیسار جور هر چیم من گفتم گفت ن اینجوریه انگار من دروغگوام

اگه چندتا داره خب یکیشو بزنه به نامش  ولی اگه یع دونه داره که هیچی

بحث خانه فقط نیست 

اصلا ی جوری رفتار کرد انگار من دروغگوام

بعدم هنوز نیومده چرا باید چیزی به نانش بشه خونش از خون مادر ما رنگین تره؟؟؟؟

از این خانما نباشه ک بعد ازدواج مغز پدرتو شستشو بده تمام اموالشو بزنه ب اسم زنه

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."