2777
2789
عنوان

برای بابام میخواستم زن بگیرم ک.....

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 63 پست

بنده ی خدا 60 سالشه خونه به نامتون بزنن! یکم توقعش نسبت به سنشون بالاست 

هیشکی منو لایک نکنه 😠تصور کن زمستون، زیر پتو، چیپس پفک پاستیل لواشک، دورهم با رفیقای صمیمی نور کم یه انیمیشن باحال مث هتل ترانسیلوانیا، که برا خودش پخش میشه چون شماها دارین با هم حرف میزنین😂چایی با خرما و شکلات، یه عطر خاطره سازم زدین، لباس رااااحتی هم پوشیدین دیگه نمیگم خیلی بهتون خوش میگزره بیا بیرون از فکر😂😂😂

دوست عزيز پول تو زندگى خواه نا خواه مهمه و طرفش بهش اهميت ميده 

شما نبايد انتظار داشته باشى كه اونجور كه شما فكر ميكنيد زندگ كنه

ملاك هاى هركس و توقعاتش متفاوته

اگر حس خوبى نداريد يا خوشتون نمياد دنبال ادم ديگه اى باشيد البته نظر پدرتون هم شرطه

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این خانما نباشه ک بعد ازدواج مغز پدرتو شستشو بده تمام اموالشو بزنه ب اسم زنه

نمی دونم والا خیلی گوشیه از بسم هی میگه خواهرم میگم نیاد ازدواج کنه بعد هی مغز بابامو بخوره ک اموالشو بده ب بچه های خواهرش 

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

عزیزم مفت و مجانی الان نمیان زن آدم سن بالا بشن، ما هم هر کیو پیدا می‌کنیم میگه خونه به نامم بزنید، با اینکه سن بالا هستن، باز ایشون شاغل بوده ما یکی پیدا کردیم با کمک مردم روز میگذرونود، اونم کلی شرط و شروط گذاشت و فقط مال و اموال میخواست

نمی دونم والا خیلی گوشیه از بسم هی میگه خواهرم میگم نیاد ازدواج کنه بعد هی مغز بابامو بخوره ک اموالش ...

کیس ازدواج ک قحط نیس

بیخیالش شو

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
دوست عزيز پول تو زندگى خواه نا خواه مهمه و طرفش بهش اهميت ميده  شما نبايد انتظار داشته باشى كه ...

میدونم عزیزم مهمه ما هم نگفتیم مهریه نباشه یا با فلاکت ازدواج کنه ولی اینکه خونه میخواهم با بچه ها جوری رفتار کنه انگار دروغگوان و فقط خواهرش راستگو درست نیس

اگه چندتا داره خب یکیشو بزنه به نامش  ولی اگه یع دونه داره که هیچی

چرا باید اینکارو کنه نشناخته خونه به نام کسی کنه اول باید طرفوشناخت وزندگی کرد اگ واقعا اوکی بود بده هنورهیچی نشده خونه بزنه به نام کسی و ک اول کاری داره حر۱ پول وجا میزنه

میدونم عزیزم مهمه ما هم نگفتیم مهریه نباشه یا با فلاکت ازدواج کنه ولی اینکه خونه میخواهم با بچه ها ج ...

نظر پدرتون چيه؟

اگه همه چيز رو به شما سپرده دنبال كس ديگه اى باشيد

چرا باید اینکارو کنه نشناخته خونه به نام کسی کنه اول باید طرفوشناخت وزندگی کرد اگ واقعا اوکی بود بده ...

از نظرم کارشون اشتباه هس   اما اون میخواد ایندشو تضمین کنه

میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستید🙏
نظر پدرتون چيه؟ اگه همه چيز رو به شما سپرده دنبال كس ديگه اى باشيد

من بعد از اینکه دیدم خونه گفته میخواهم و باهام صحبت کرد در مورد جا و مکان و اینکه فلان جور باشه و اینا منم خیلی راحت به خود خانمه گفتم شما برید دنبال زندگیتون بابای منم بره ببینه اگه شرایط رو تونست اوکی کنه خبرتون میکنه 

ولی حس میکنم زیادی لی لی به لالاش گذاشتن پرو شده باید تو دهنی بخوره و کم محلی شاید درست شد افکارش با اون‌خواهرش

من بعد از اینکه دیدم خونه گفته میخواهم و باهام صحبت کرد در مورد جا و مکان و اینکه فلان جور باشه و ای ...

كارى به اينكه چى ميخواد ندارم ولى ادم دهن بين به درد نميخوره مخصوصا تو اين سن

انگار ميره خواهر درس يادش ميده و مياد ....

كارى به اينكه چى ميخواد ندارم ولى ادم دهن بين به درد نميخوره مخصوصا تو اين سن انگار ميره خواهر درس ...

دقیقا من ب بابامم گفتم گفت بره با همون خواهرش زندگی کنه

دقیقا من ب بابامم گفتم گفت بره با همون خواهرش زندگی کنه

خانوم فهميده زياده بگرديد پيدا ميكنيد حتما

انشالله پدرتون خوشبخت شن

منم پدر و مادرم جدا شدن يكى از دغدغه هام اينه كه اگه يه زمان ازدواج كردن ازدواج خوبى داشته باشن

خانوم فهميده زياده بگرديد پيدا ميكنيد حتما انشالله پدرتون خوشبخت شن منم پدر و مادرم جدا شدن يكى از ...

خانمه به نطرمون محترم بود لیسانس قدیم داشت  مدیر امور مالی یه سازمان بزرگ بوده خوشگل بوده و چیرهای دیگه

ولی چندبار منو ناراحت کرده و اینکه حس میکنم دهن بینه....