2777
2789
عنوان

خدا منو لعنت کنه

451 بازدید | 44 پست

سلام من 16سالمه از وقتی کرونا اومده افسردگی گرفتم نمیتونم درس بخونم .هیچی حتی 20دقیقه .مامانم انقدر ناراحت منه که کلا مریض شده من کتابام دارن خاک میخورن .از مامان بابام و داداشام بدم میاد .از خونمون بدم میاد .یه مدت تحت نظر روانپزشک بودم قرص میخوردم که اصلا فایده نداشت .گاهی وقتا میخوام خونمون رو ترک کنم کارتون خواب بشم 😭.از خانوادمون بدم میاد از بس که به درس اهمیت میدن دعا کنید بمیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من مشاورم میتونم کمکت کنم حالت بهتر شه و بشینی سر درست.

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

رتبه ۹۰۰ کنکور ریاضی سال ۸۸ میباشم ک الان تو نی نی سایت ولم😁برگردم اون موقع یکم تفریح میکنم

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

منم آبجیم 15 سالشه اوایل مامانم خیلی بهش گیر میداد ولی از وقتی کرونا گرفت و ضعیف شد مامانم می‌ترسه مریض بشه دیگه بهش گیر نمیده 😓

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

زیر نظر روان شناس باش عزیزم هر هفته ی ساعتم وقت بذاره باهات حرف بزنه حالت بهتر میشه 

سعی کن تو خونه آهنگ بذاری برقصی نرمش کنی بعضی روزا برو بیرون پیاده روی حال و هوات عوض شه کتابای داستان و علمی و روان شناسی بخون تو طول روزم واسه خودت برنامه ریزی کن

مامان دوتا دخمل ناز 😍

😂😂😂

من یه بار اینطوری شدم مامانم درمان ام کرد

یه بار گفتم من افسردگی گرفتم دیگه درس نمی خونم خسته شدم از این زندگی

گفت نمی خونی نخون به درک

خوندی بخون واسه خودت خوندی

هر گلی بزنی به سر خودت زدی 

🤣🤣🤣

افسردگی ام خوب شد

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...

😐😐 خب عزیزم خانوادت نگران آیندتن. ولی اگه به درس علاقه نداری بزارش کنار ی حرفه... که علاقه داری ادامه بده

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم.