سلام من 16سالمه از وقتی کرونا اومده افسردگی گرفتم نمیتونم درس بخونم .هیچی حتی 20دقیقه .مامانم انقدر ناراحت منه که کلا مریض شده من کتابام دارن خاک میخورن .از مامان بابام و داداشام بدم میاد .از خونمون بدم میاد .یه مدت تحت نظر روانپزشک بودم قرص میخوردم که اصلا فایده نداشت .گاهی وقتا میخوام خونمون رو ترک کنم کارتون خواب بشم 😭.از خانوادمون بدم میاد از بس که به درس اهمیت میدن دعا کنید بمیرم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فقط به خاطر درس؟😐 منم دهمم، قبلا درسم خیلی خوب بود، از اون موقعی که تعطیل شدیم ب خاطر کرونا خیلی ک ...
مثل من ولی من هشتم ام وقتی کلاس ها حضوری بود من بچه زرنگ کلاس بودم الان یکم امتحانات چون مجازی خراب می کنم باور کن همونو حضوری بگیرن خوب می دم
تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
حالا چرا می گی خدا منو لعنت کنه این حرف رو واسه خودت هم حتی تکرار نکن❤️❤️❤️
تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
من که حتی ریاضی رو که بلد بودم همه سوالات اش رو خراب کردم چون صورت مسئله رو اشتباه دیدم کل مسئله ام خراب شد😒😒😒
تا قبل عید شاغل بودم الانم بچه رو پامه دارم میخوابونم😁👌
اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرممخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم
اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرممخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم