2777
2789
عنوان

خدا منو لعنت کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 44 پست
😂من غیر مستقیم گفتم خوشم میاد ازت  اونم غیر مستقیم گف بدردش نمیخورم البته ب یکی گفته بود ب در ...

دیگه واقعا درک میکنم

..تو منی یا من توام..ولی بااین تفاوت ک اون قبول کردو کلی هم حرفای عاشقونه زد اما ی دروغگو رذل بود.نامزد داشت😑ی عوضی بود ک دومی نداشت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه واقعا درک میکنم ..تو منی یا من توام..ولی بااین تفاوت ک اون قبول کردو کلی هم حرفای عاشقونه زد ا ...

ن این آدم صادقیه و درست تا حالا رل نداشته 

چون پاک بود عاشقش شدم 

اونم رابطه رو فقط ازدواج میدونه یعنی اصلا حرف رل اینا نباید بزنی

فقط به خاطر درس؟😐 منم دهمم، قبلا درسم خیلی خوب بود، از اون موقعی که تعطیل شدیم ب خاطر کرونا خیلی ک ...

مثل من ولی من هشتم ام وقتی کلاس ها حضوری بود من بچه زرنگ کلاس بودم الان یکم امتحانات چون مجازی خراب می کنم باور کن همونو حضوری بگیرن خوب می دم

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...

حالا چرا می گی خدا منو لعنت کنه این حرف رو واسه خودت هم حتی تکرار نکن❤️❤️❤️

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
مثل من ولی من هشتم ام وقتی کلاس ها حضوری بود من بچه زرنگ کلاس بودم الان یکم امتحانات چون مجازی خراب ...

منم همینم، فک کنم مشکل همه باشه. 

کوتاه ترین دعا برای بزرگ ترین آرزو...! :)))                 [الهم عجل لولیک الفرج]
منم همینم، فک کنم مشکل همه باشه. 

من که حتی ریاضی رو که بلد بودم همه سوالات اش رو خراب کردم چون صورت مسئله رو اشتباه دیدم کل مسئله ام خراب شد😒😒😒

الان چی شدی؟

تا قبل عید شاغل بودم الانم بچه رو پامه دارم میخوابونم😁👌

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
منم رتبه ی ۹۰۰ انسانی سال ۹۶ 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁

چی میخونی😁👌

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم