سلام من 16سالمه از وقتی کرونا اومده افسردگی گرفتم نمیتونم درس بخونم .هیچی حتی 20دقیقه .مامانم انقدر ناراحت منه که کلا مریض شده من کتابام دارن خاک میخورن .از مامان بابام و داداشام بدم میاد .از خونمون بدم میاد .یه مدت تحت نظر روانپزشک بودم قرص میخوردم که اصلا فایده نداشت .گاهی وقتا میخوام خونمون رو ترک کنم کارتون خواب بشم 😭.از خانوادمون بدم میاد از بس که به درس اهمیت میدن دعا کنید بمیرم
پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم دهمم، قبلا درسم خیلی خوب بود، از اون موقعی که تعطیل شدیم ب خاطر کرونا خیلی کم درس می خونم. کلا حس درس خواندنم خیلی کمتر شده. بعضی از معلمامونم کم کاری می کنن خیلی چیزا رو خودمون باید یادبگیریم. جدیدا نمراتمم کم شده ولی ناراحت نیستم.چون برای یادگرفتن می خونم نه نمره. البته نمره هم جای خودش مهمه، ولی در حدی نیست که بخوام ب خاطرش خودمو عذاب بدم.
کوتاه ترین دعا برای بزرگ ترین آرزو...! :))) [الهم عجل لولیک الفرج]
لیسانس مهندسی صنایع گرایش تحلیل سیستم ها دانشگاه خواجه نصیر
اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرممخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم
پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید.