بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اگر بمیرم مامان بابام تا مدتها شب و روز تو قبرستون بالای سرم خواهند موند، چون میخوان مطمئن بشن با پسرای قبر بغلی نمیریزم رو هم ، قبل ۹ برمیگردم تو قبرم و شب بیرون قبرم جایی نمونم😑😂
من که اخره اخرش گفتم جوری که همسرم با شک نگام میکرد و همه هراسون بودن من اصلا فکرم پیش حرفای اخوتده نبود
خلاصه گفتم بااجازه بزرگترای مجلس و پدر مادرم مکث بلهههههههههههههههه🤪🤪🤪🤪🤪
از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود
با توکل به خدا و با اجازه پدر مادرم بزرگترا بلهههه😁😁
♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️ آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑 یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار میکرد، منم موقع پیاده شدن میلنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪
من ک گند زدم، اینقد کفتن صب کن سه بار بگه بعد بله بگو همون بار اول زرتی گفتم بله، البته عاقده خیلی پیر بود صداش اصلا درنمیومد ب محض اومدن شروع کرد عربی خوندن من نمیشنیدم فک میکردم داره دعا میکنه بعد کفت عروس خانوم حاضری؟؟ من فک کردم منظورش اینه ک حاضری خطبه رو بخونم گفتم بله حاج اقا یک دفعه همه دست زدنو خواعرم ی نیشگون اساسی از بازوم گرفت فهمیدمگند زدم