2777
2789
من که اخره اخرش گفتم جوری که همسرم با شک نگام میکرد و همه هراسون بودن من اصلا فکرم پیش حرفای اخوتده ...

عزيزمممم🥰

چه جالب عين فيلما 

بنده خدا شوهرت 😅

✨ Fear the one who does not fear God✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ک گند زدم، اینقد کفتن صب کن سه بار بگه بعد بله بگو همون بار اول زرتی گفتم بله، البته عاقده خیلی پ ...

😂

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪                                   
ما بله نداریم عقدمون آسمونیه میان فقط از هر دو طرف میپرسن وکیلت کیه تازه مال ما ک فقط عروس بود نامزد ...

چه جالب

مگه كجايى هستين ؟

تا حالا اينطور نديدم عزيزم 

عزيزمممم🥰 چه جالب عين فيلما  بنده خدا شوهرت 😅

من کلا حواسم جایه دیگه بود من چوو به همسم موقع رفتن به رایشگا گفتم دسته گل بخر اونم گف باشه بعد که اومد دنبالم گفتم کو گفت مامانم خریده گذاشته تو خونتون من هی داشتم دنباله گله میکشتم میگفتم خدایا کوش پس اون موقع ها نگو منتظرت جولب بله من بودن

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود

با اجازه از ساحت مقدس امام زمان و پدر و مادر و برادرعزیزم و آقاجونم بله 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
عقد اسمونی یعنی چی؟؟؟

یعنی اینکه محضر نمیریم تو خونه ایم و یه بزرگ یا هم ملا میاد ازمون میپرسه وکیلت کیه میگیم پدرمون بعد میرم خطبه عقد و میخونن و شیرینی میدن دیگه نمیپرسه کسی از عروس و داماد راضی هستین یا نه بله مله درکار نیس😐

ايشالا به زوديه زود خوشبخت شى🥰

ممنونم نفس جان

اگر بمیرم مامان بابام تا مدتها شب و روز تو قبرستون بالای سرم خواهند موند، چون میخوان مطمئن بشن با پسرای قبر بغلی نمیریزم رو هم ، قبل ۹ برمیگردم تو قبرم و شب بیرون قبرم جایی نمونم😑😂
من کلا حواسم جایه دیگه بود من چوو به همسم موقع رفتن به رایشگا گفتم دسته گل بخر اونم گف باشه بعد که ا ...

واى خيلى بامزه بود😅

چه خاطره جالبى شد براتون

انشااله خوشبخت باشيد

من بله خالی

همسرم اول یاد پدر و مادرشون کردن

بعد از مادرخوانده شون کسب اجازه کردن

بعد از پدر و مادر من اجازه گرفتند 

بعد بله گفتند

داماد کلا رفته بود گل بچینه 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...