2777
2789

حتما یه گناهی کردم حتما یه اشتباهی یه ظلمی کردم که پدر اینطوریه دیگه

به شدت بی مسئولیته

آدمیه که هیچوقت تو مشکلات و سختیا همراهمون نبوده هیچوقت پشتمون نبوده موقع مریضی هیچوقت همراهمون نبود کمک دست منو مامانم نشد همیشه موقعی که یه مسافرتی بود یا دسته جمعی با فامیلای مادرم بودیم دعوا درست میکرد میگف طلاق بگیریم بخدا به زور جلوی جمع خودمو نگه میداشتم گریه نکنم همه بهم میگفتن چیشده خسته ای ناراحتی هیچکس نمیفهمید درد این دلم چیه بعد که برمیگشتیم یه جوری رفتار میکرد انگار هیچی نشده

کوچیک ترین آداب معاشرت و رفتارارو بهش یاد ندادن همه ی مسئولیتای زندگی از اول رو دوش مامانم بوده

عین پدر گور در گور شدشه

مادرشم که گند زده تو تربیت اینا یکی از یکی بی مسئولیت تر بی غیرت تر خدا مادرشو به بدترین مریضی دچار کنه روح پدرشو سرگردون کنه که همچین آدمیو به بار آوردن

بچه ها کل زندگیم با استرس گذشته با استرس اینکه مامانمو ناراحت نکنه آبرومونو جلوی فامیلا نبره

یکی میومد خونمون لال لال میشد مثل همین الان انگار زبون نداره یه حرفی بزنه پذیرایی ای بکنه

رابطه منو اونم که داغونه داغونه انقد دلم از شکسته نمیتونم تو چشماش نگاه کنم بچه ها باورتون میشه کسی نتونه تو چشمای پدرش نگاه کنه نتونه بشینه چهار تا کلمه حرف با پدرش بزنه؟

فقط تو ظاهر خوبیم فقط تو ظاهر حرف میزنیم الکی قربون صدقم میره وقتایی که خوشه همش الکیه

از مادرت بپرس چرا از همچین مردی بچه دار شده؟ 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه میشه کرد اون که تغییر نمیکنه باید بتونی درآمد داشته باشی فرار کنی یا دانشگاه قبول بشی بری خوابگاه

بعد از همه اینا اون آسیبایی که توسط به روانم رسیده خوب میشن؟ نه یه چیزایی شاید کمرنگ بشن تو ذهن آدم ولی از یاد آدم نمیره

هزار تا کار کرده که یه لحظه هم نمیخوام بهش فک کنم چه برسه به اینکه تعریف کنم واستون ولش همش جلوی چشم ...

اگر بتونی برای یک نفر هر چی ازار دیدی تعریف کنی با تمام جزئیات به شرطی که اون طرف همدل باشه خیلی بهت کمک میکنه

تجربه دارم که میگم

بعد از همه اینا اون آسیبایی که توسط به روانم رسیده خوب میشن؟ نه یه چیزایی شاید کمرنگ بشن تو ذهن آدم ...

برای این مساله حتما باید بری روان‌درمانی تا آسیب‌های ترمیم بشن قطعا موثره

وقتی که یه اسپرم و یه تخمک جدا از هم بودی پدرت تعیین شده بود، پس هیچ گناهی نکرده!

گناهت این بوده که خیلی خوش شانس نبودی که دارای یه پدر باب دلت باشی

من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا!

اگر بتونی برای یک نفر هر چی ازار دیدی تعریف کنی با تمام جزئیات به شرطی که اون طرف همدل باشه خیلی بهت ...

درست میگی باید با یه روانشناس صحبت کنم الان نمیتونم ولی به وقتش باید اینکارو بکنم