2777
2789
انقد استرس داشتم ک اصلا نمیدونستم باید چی بگم.کلا نمیخواستم هم اسم ببرم خوب بزگترا منظورم ایشون بودن ...

حتما بيشتر از بقيه نوه ها دوست داشته

ازت توقع داشته ☺️

✨ Fear the one who does not fear God✨

با اجازه از اقا امام زمان و خانم فاطمه زهرا ببببعععععععللله 

همه زدن زیر خنده با بعله من. از پدرو مادر هم اجازه نگرفتم   

میشه برا حاجتم وعاقبت بخیریم صلوات بفرستی اللهم صل علی محمد. هر کی این امضا رو دید صلوات مهمونم کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسته نباشى☺️ يادت رفت؟ ناراحت نشدن؟

از اولش نمیخواستم بگم ولی بعد گفتم بگم زشته حالا ولی خدایی یادم رفت همشون اینطوری نگام میکردن   

میشه برا حاجتم وعاقبت بخیریم صلوات بفرستی اللهم صل علی محمد. هر کی این امضا رو دید صلوات مهمونم کنه
جالب بود ☺️

تازه کلی قران هم خوندم اون لحظه. ولی شوهرم سری اسم ننه باباش اورد بچه ننه. 

واى شوهرت فكر كرد بايد بره گل بچينه و دفعه سوم ميخواست بگه 🥰😅

دقیقا همینجور. هر چی بهش میگفتم بار اول بگو میگفت تو نمیدونی دیگه جاریم بهش گفت بار بگو 

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪                                   
ما بله نداریم عقدمون آسمونیه میان فقط از هر دو طرف میپرسن وکیلت کیه تازه مال ما ک فقط عروس بود نامزد ...

چه جالب

عزيزم كجايى هستين؟

منظورم اينه اين رسم اقوام خاصى هست ؟

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️