2777
2789
عنوان

چجوری ب مامانم بگم قضیرو

346 بازدید | 22 پست

من با پسر یکی دوستای مامانم وارد رابطه شدم ینی فعلا فقط در حد چت

ولی متوجه شدم مامانش از قضیه من خبر نداره..ولی من چیزی ب مامانم نگفتم

از طرفی میترسم از دوستش بشنوه اونموقع خیلی از دستم ناراحت میشه ک بهش نگفتم 

از طرفی جرعت گفتنشو ندارم نمیدونم چی باید بگم

چیکار کنم بنظرتون؟

عاشق عکاسی💕

بستگی داره نیتتون از رابطه چی بااشه!!؟؟

بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای از اونم بشنوه جرم میدههه

خب ب پسره بگو ب مامانش نگه ک جر نخورییییین

دلبر ناب دلم با چشای خوشگل مشکیت یکم یه نگاه ریز زیر چشمی به من بنداز که من دیوونه شم ای واای من...😍
وای از اونم بشنوه جرم میدههه

الکی بگو فلان روز فلان جا ینفر مزاحمم شده بود پسر دوستت فرشته ی نجاتم شد خداخیرشبده و شروع کن ب دعاکردن و تعریف و تمجید بعد گفت شمارمو میدم جایی کاری چیزی بود بزنگ میام حتما.منم بعد زنگیدم تشکر کردم ولی هی اس داد هی حرف زدوگفت قصدم جدیه و....بباف بقیشو خودت

برای شادی روح مامانم ی صلوات میفرستید؟😞
جدیه قصدش

پس معطل نکن به پسره بگو به مامانش بگه قرار خواستگاری بزاره خواست باشه بازیچه دستش نشی اونجوری ارجت بیشتره

بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤