2777
2789
زدم تو سایت همه نوشتن الزهرا هرگز نرین یه نفرم نگفت خوبه اما رسول اکرم وباز نوشتن بهتره 😫

دخترعموم الزهرا بود میگف خوبه بمیرم برات نیمه دولتی ولیعصرم خوبه عالیه پول جور کن برو نترس 

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو سایتش واسه سال های قبل و اطلاعات میده نه بابا الان هیچ جا نامه نمیدن به دکتر خودم گفتم گفت من چون ...

تو این تاپیک یکی از کاربرها نوشته از فامیلهاش تو بیمارستان رسول اکرم کار میکنن ازش خواهش کن واست پرس و جو کنه 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1835995/مامانا-زایمان-طبیعی-تو-بیمارستان-رسول-اکرم-رشت

تمام عالم فدای ائمه.تویی که علیه اسامی ائمه میگی فردوسی شاعر و حماسه سرای بزرگ ایرانی رو میشناسی؟همون که نماد ادب وفرهنگ ایران هست ،میدونی اسمش چیه ؟ ابوالقاسم 🤭آره گلم فردوسی یه ایرانی اصیل هست وکل جهان ایران رو بافردوسی میشناسن اما اسمش عربیه و با اون مقامش ادعای امثال تو رو نداشت پس تربیت نداشتتو نشون نده.  تو نه تنها روشنفکر نیستی بلکه اصلا اهل تفکر هم نیستی و باعث میشی آبروی روشنفکرهای واقعی مثل آقای گاندی بره هرجای دنیا بگی به اسم روشنفکر تو مجازی علیه خدا و اعتقادات مذهبیون میگی بهت میخندن .درحدی نیستی که رو حرف خدا حرف بزنی و علیه ائمه بگی فقط خودت حقیتر میشی خدا خودش فرموده دنیارو واسه خاطر حضرت محمدو حضرت زهرا و مولاعلی و فرزندانش آفریدم آخرش هم همه چی میرسه به وارث حقیقی غدیر به حضرت مهدی.امروز هم نهضت عاشورا ادامه داره و پیروان یزیدو قاتل حضرت زهرا دارن ازشون جلو میزنن اما روسیاهی واسه زغال میمونه .خدایا شکرت که من از دشمنان ائمه و یزیدی و پیرو قاتلین و خائنین نیستم .لعنت خداوند بر تمام دشمنان ائمه و لعنت بر قاتلان آقا امام حسین . .پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله می فرماید: علی با حق و حق با علی است و از هم جدا نمی شوند تا در کنار حوض کوثر در قیامت بر من وارد شوند .حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/ خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ ای که ره بستی میان کوچه ها بر فاطمه /گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود .
خدانکنه عزیزدلم سلامت باشی 😘😘💕💕💕💖💕💕💕💕💕💕💕💕

انشالله ب راحتی زایمان میکنی نی نی جونیو ب سلامتی بغل میکنی نترس اصلا😘😘😘😘😘😘

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
زنداییم اونجا زایمان کرد طبیعی اصلا خوب نیس چرا فامیلی  نمیری من اونجازایمان کردم

بیمارستان نیرویی دریایی چی اونجا چطوره؟

دکتر مهری نصیری خوبه؟

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃
بیمارستان نیرویی دریایی چی اونجا چطوره؟ دکتر مهری نصیری خوبه؟

اسم بیمارستان اینه یا اسمش ولیعصره؟

فک کنم همون ولیعصر   هس بهش نیروی دریایی هم بگن

اره همونه بیمارستان عالیه ازنظر رسیدگی من خودم فامیلی زایمان کردم یکم درحال تعمییر بود ولی رسیدگیشون عالی بود

اره همونه بیمارستان عالیه ازنظر رسیدگی من خودم فامیلی زایمان کردم یکم درحال تعمییر بود ولی رسیدگیشون ...

من تهران زندگی میکنم ولی شمالیم فومن

یکی از اشناها میگف برو مهری نصیری  هم ولیعصر میره هم قاعم  کدوم بیمارستان بهتره بنظرت؟؟ و اینکه هزینه زایمانا تو این بیمارستانا چنده؟

من تهران زندگی میکنم ولی شمالیم فومن یکی از اشناها میگف برو مهری نصیری  هم ولیعصر میره هم قاعم ...

قائم عالیه عالی خیلی خیلی خوبه اگ دل بخواهی بخوای سزارین شی ک قبول نمیکنن اگ طبیعی برو قائم خیلی خوبو باکلاسه مهری نصیری خیلی اشناست من دکترم نرجس حق جو بود 

قائم عالیه عالی خیلی خیلی خوبه اگ دل بخواهی بخوای سزارین شی ک قبول نمیکنن اگ طبیعی برو قائم خیلی خوب ...

طبیعی قاعم نمیدونی حدودا چن درمیاد؟

طبیعی قاعم نمیدونی حدودا چن درمیاد؟

جدیدا نمیدونم ولی زیاد نیس طبیعی سزارین اونجا فک کنم خیلی گرون باشه چون بیمارستان فوق العاده ایه بیمارستان پارس ازهمه بهتره اونجام گرونه 

جدیدا نمیدونم ولی زیاد نیس طبیعی سزارین اونجا فک کنم خیلی گرون باشه چون بیمارستان فوق العاده ایه بیم ...

ببین مثلا طبیعی  تو ولیعصر یا قاعم ۴ میلیون بیشتره؟