2777
2789
ببین مثلا طبیعی  تو ولیعصر یا قاعم ۴ میلیون بیشتره؟

ن بابا چ خبره سزارین نزدیک ۶ شاید باشه طبیعی شاید دو خورده ای  باشه 

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
ببین مثلا طبیعی  تو ولیعصر یا قاعم ۴ میلیون بیشتره؟

اگرم تا  پنجو نیم میتونی برو فامیلی خیلی خوبه

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن بابا چ خبره سزارین نزدیک ۶ شاید باشه طبیعی شاید دو خورده ای  باشه

جدی میگی؟

من فک میکردم تو بیمارستان خصوصی طبیعی بیشتر از چهارتومن بشه

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃
اگرم تا  پنجو نیم میتونی برو فامیلی خیلی خوبه

اخه دکتر خوب نمیشناسم فقط بهم مهری نصیری معرفی کردن مامانبزرگمو قبلا عمل رحم کرده بود

مهری نصری میگن ولیعصر و قاعم میاد

یعنی قاعم بیام میتونم با چهار تهشو هم بیارم طبیعیو؟

منم فعلا تهرانم تاریخ زایمان اخر بهمن زده  بنظرت کی بیام دنبال کارای دکترم؟ پروندمو از ابنجا باید بکنم بیارم اونجا؟

جدی میگی؟ من فک میکردم تو بیمارستان خصوصی طبیعی بیشتر از چهارتومن بشه

ن چ خبره سزارینو من ۵۳۰۰ خرج کردم حالا قائم و پارس چون یکم معروفن گرونه هزینه میکنی بروسزارین 

ن چ خبره سزارینو من ۵۳۰۰ خرج کردم حالا قائم و پارس چون یکم معروفن گرونه هزینه میکنی بروسزارین 

کی زایمان کردی تو؟

من نظرم بیشتر رو طبیعیه

اخه دکتر خوب نمیشناسم فقط بهم مهری نصیری معرفی کردن مامانبزرگمو قبلا عمل رحم کرده بود مهری نصری میگ ...

دیگ دی ماه بیا خود بیمارستانی ک میخوای زایمان کنی خودشون معرفی میکنن من دکترای رشتو نمیشناسم ولی دکتر خودم تو.رشتم عمل انجام میده دکتر من استانه مطبشه ولی بیمارستانای رشت انجام میده  من راضی بودم دکترش عالیه 

کی زایمان کردی تو؟ من نظرم بیشتر رو طبیعیه

من بچم ۱۸ ماهشه من سزارین بی حسی بود زایمان دردی احساس نکردم 

من بچم ۱۸ ماهشه من سزارین بی حسی بود زایمان دردی احساس نکردم 

ی ذره امیدوارم کردی بابت قیمت پس با سه تومنم میشه زایمان طبیعی..

مرسی بابت راهنماییت گلم

ی ذره امیدوارم کردی بابت قیمت پس با سه تومنم میشه زایمان طبیعی.. مرسی بابت راهنماییت گلم

نترس بابا دفترچه بیمه داشته باشی ک اصلا پول نمیگیرن هرجا طبیعی بری شاید با یکو خورده ایم تموم شه اخه خیلی ازفامیلامون رشت زایمان کردن بیشتر سزارین یکم هزینه داره پول عمل

سلام دوستان من رشت غریبم

اینجا دکتر خوب برای زایمان و بارداری نمیشناسم 

میشه لطفا دکتر خوب برای سزارین تو رشت بهم معرفی کنید که راضی بودین ؟؟؟

کسی پیش  دکتر زهرا محمدتبار ؟و پروانه عبداللهیان ؟و مهری پورعبدالله رفته ؟ و از کارشون راضی بوده ؟

ممنون میشم اگه راهنماییم کنید