2777
2789
عنوان

دماغ عملی هاا

137 بازدید | 18 پست

بچه ها من دارم تحقیق میکنم درباره دماغ عمل کردن خودم خیلی دوستدارم دماغمو عمل کنم لطفا از فواید و ضرر هاش میگید

بودیمو کسی قدر ندانست که هستیم..                باشد که نباشیمو بدانند نماندن بلدیم❤🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اعتماد به نفسو فوق العاده بالا میبره 

اگه خوب عمل شه البته

📌از یک دی تاپیک نمیزنم تا سایت درست شه .😑تا سایتو درست نکنن آروم نمیگیگیریم 😂🤦🏻‍♀️ والا خو خسته شدیم از بس به هم لینک عکس دادیم . از بس نتونستیم تاپیک حذف کنیم و التماس کردیم گزارش بزنن . یه زمانی تو نی نی سایت قابلیت ریپلای نبود . لایک نبود . پست استارتر زرد نمیشد و مثل همه صورتی بود باید چند کیلومتر صفحه رو بالا پایین میکردی تا پست استارترو پیدا کنی 😂😂😑💔 حالا که این همه پیشرفت کردین نمی‌شه یه دکمه بلاک و یه دکمه حذف تاپیکم اضافه کنید؟ بوس به کله مونا تهرانی (فقط در صورتی که به این مشکلات سایت هم رسیدگی کنه) 😜
ضرر نداره

نفست نمیگیره یا دهن باز نمیخوابی زود بینیت سرما نمیخوره؟

بودیمو کسی قدر ندانست که هستیم..                باشد که نباشیمو بدانند نماندن بلدیم❤🖤
اعتماد به نفسو فوق العاده بالا میبره  اگه خوب عمل شه البته

😂😂😂اینو که اره

رو شکر راضی ام،تنفسم خوبه بینیم هم فرمش نیمه فانتزیه 

تنفست عین قبله؟؟  دهن باز نمیخوابی ک مثلا خرو پف کنی ؟

بعله عزیزم

تازه عمل کرده فعلا نمیتونه حرف بزنه ولی عروسش میگفت من خیلی سختی کشیدم بعد عمل عمش خون بالا میاوردم دهنم همش خشک بود دوبارم عمل کرده ولی قشنگ نشده

بترس از دادگاهی ک قاضیش شاهدهم باشه
تازه عمل کرده فعلا نمیتونه حرف بزنه ولی عروسش میگفت من خیلی سختی کشیدم بعد عمل عمش خون بالا میاوردم ...

واقعااا😰😰😰

عزیزم من عمل کردم خیلی راضی ام هم تنفسم خوبه و اینک فرم بینیم نیمه فانتزیه دقیقا همونجوری ک خواستم😊

قشنگ شده ؟شما تو کدوم شهرین ؟راضی هستید؟