2777
2789
عنوان

دخیای لاغر بفرمائید داخل😁

332 بازدید | 53 پست

سلام خانومای گل...حال واحوالاتتون چطوره؟؟؟

روبه رشدیت؟در سلامتی کامل به سر میبرید هووووووع؟؟؟

میگم بیاین راهکار چاق شدن بدید....انگیزه چاقی بدیم به هم دیگه....هر روز کالری هامون اینجا بگیم....خدایش من که خسته شدم از لاغری اندام روفرم میخوام.....بیایید دست به دست هم دهیم واندامی زیباتر بسازیم😄😍

خدایا من که واست بندگی نکردم ...ولی تو خدایی کن ....تو بگذر...منم انسان حتمی الخطا....الهی العفو....🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من راضیم ب رضای خدا

خودش هر کار میخواد بکنه

من دیگه خسته شدم😂

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
چن کیلویی  لاغر خوبه من ۴۳راضیم😎🍫🍓

چندسالته قدت چقدرا؟

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
اگه مجردی ازدواج کنی چاق میشی غصه نخور

خواهر من اومدی هیچکی من رو نگرفت چ خاکی بریزم توسرم😂😂😂

خدایا من که واست بندگی نکردم ...ولی تو خدایی کن ....تو بگذر...منم انسان حتمی الخطا....الهی العفو....🙏
به نظرتون من با قد ۱۶۵ وزنم ۵۰ باشه نرماله🤔

من همینم ای خواهر....مهم خودتی ...اگه راضی عشق کن

من ک لاغرم چاقم نمیشم دیگ چیکار کنم نمیتونم ک خودمو بکشم

سمت قرص و این حرفا هم نمیخوام برم

با بدنم راحتم قرار باشه چاق شم میشم دیگ

لطفااااا جان هرکی دوست داری لایک نکن پیامامو کاربر عزیز😠😠گورِ بابای قبلی هاا ، پیش به سوی بعدی ها😃😎حتی اگه خم بشم تاجم نمیوفته😏چون اصن تاج ندارم...😐