2777
2789
عنوان

کیا کرونا گرفتن و خوب شدن .بیاین کمکم کنین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 50 پست
اولا که خواهشا خودتو کنترل کن خونسردیتو حفظ کن. دوما کندر حتممممما دم کن بخور روزی سه بار. سوما دمنو ...

چشم اویشن و پونه میخورم .کندر برا چی خوبه؟

جام می و خون دل هریک به کسی دادن                   در دایره قسمت اوضاع چنین باشد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویتامین c میخورم  میگم چرا میگین اصلا از جات تکون نخور ؟مشکلش چیه

من خودم نگرفتم نامزدم میگف

میگف تا یکم حالت خوب میشه نباید پاشی راه بری فک میکنی خوب شدی 

راه ک میری دوباره بدتراز قبل میشی اکسیژن خونت میاد پایین 

هیاهوی بسیار برای هیچ...
من از چهارشنبه شروع شد بدن درد فوق العاده شدید سرفه از امروزم بویایی ام رو از دست دادم مردم و زنده ش ...

عزیزم الان خوبی سرفه هات چطوریه؟خشکه؟تنگی نفست در چه حده تست اکسیژن ندادی

جام می و خون دل هریک به کسی دادن                   در دایره قسمت اوضاع چنین باشد...
من کرونا گرفتم دوره ی مریضیم10روز بود تقریبا ولی تا30روز قرنطینه بودم چون ناقل بودم و گهگاهی حالم ...

از کجا فهمیدی ناقل بودی؟اونم 30روز؟

مرا بغض عمیقیست،                                                         انبار شده در گلو،،!

من تب و لرز بدن درد سر درد چشم درد بیرون روی بویایی و چشایی از دست داده بودم 5روز ازیترومایسین خوردم بعدش 10تا قرص تاوانکس اب هویج روزی دو لیوان آب پرتقال و لیمو شیرین اب لیمو و عسل  و دم نوش پونه اویشن گل گاو زبان اسطخدوس خوردم صبح ب صبح ناشتا یک قاشق چای خوری دارچین و زنجبیل و زردچوبه و عسل با شیر مخلوط کردم خوردم و 14(روز خوب شدم ب لطف خدا

چون روز25رفتم دکتر و دوبارهدآزمایش دادم گفت هنوز خیلی خفیف داری,چهار یا پنج روز صبر کن و دیگه از قر ...

اها پس ازمایش دادی من 18روز میگذره همه علائم رفع شده ولی خستگی شدید وبدن درد همچنان هست فشارمم میافته خسته شدم از بس با ماسک بودم 

مرا بغض عمیقیست،                                                         انبار شده در گلو،،!
من خودم نگرفتم نامزدم میگف میگف تا یکم حالت خوب میشه نباید پاشی راه بری فک میکنی خوب شدی  راه ...

گاهی سرم قلبم تیر میکشه 

دکتر میگفت استرس از خودت دور کن . خیلی استرسیم و نگران .من هر دو بار رفتم گفتن اکسیژنت خوبه .ولی الان گلوم خارش داره استرس گرفتم شدید

اها پس ازمایش دادی من 18روز میگذره همه علائم رفع شده ولی خستگی شدید وبدن درد همچنان هست فشارمم میافت ...

منم ضعف شدید داشتم

دکتر بهم گفت بدنت خشک شده از بس قرص خوردی.گفت اون قرصای قوی رو نهایتا تا14روز باید میخوردی و بعد قطع میکردی,درنتیجه بدنم کاملاضعیف شده بود.

به جای دارو,سرم و آمپول های تقویتی نوشت,بعد از اونا خوب شدم الحمدلله

ولیییییییی

خواهر چشمت زور بد نبینه,الان که یک ماه و خوردهدای میگذره,هنوز درگیر عفونتی هستم که به خاطر کرونا تو بدنم بوحود اومد

اها پس ازمایش دادی من 18روز میگذره همه علائم رفع شده ولی خستگی شدید وبدن درد همچنان هست فشارمم میافت ...

اگه سرفه داری و تنفست مشکل داره نباید ماسک بزنی.

من اتاقم جدا بود واسه همین ماسک نمیزدم

منم ضعف شدید داشتم دکتر بهم گفت بدنت خشک شده از بس قرص خوردی.گفت اون قرصای قوی رو نهایتا تا14روز با ...

عفونتت منظورت ریه ته یا چی ؟چون ازمایش خون منم ی مرد داشت که باید بین ۱ تا ۲۰ بودم ولی من ۳۷ بودم که نشانه التهابه.

امروز مثل دیونه ها ظهر املت خوردم .شبم شوهرم ماهی کبابی خرید خوردیم .الان هر چی میخورم کوفتم میشه هی میگم این بد بود اون بد بود نباید میخوردم .از هیچی لذت نمیبرم😭

عفونت ریه و رحم و مثانه و گوش

عزیزمدکتر برو حتما که عفونت زیاد بمونه تو بدن مشکل سازه باز ازمایش بده ببین وضعیتت چطوره