2777
2789
عنوان

کیا کرونا گرفتن و خوب شدن .بیاین کمکم کنین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 50 پست
گاهی سرم قلبم تیر میکشه  دکتر میگفت استرس از خودت دور کن . خیلی استرسیم و نگران .من هر دو بار ...

الکی نگران نباش خوب میشی

نامزدم از تو بدتر بود نفس نمیتونست بکشه 

خارش گلو ک چیزی نیس خوب میشه

فقط استراحت کن

هیاهوی بسیار برای هیچ...
عزیزمدکتر برو حتما که عفونت زیاد بمونه تو بدن مشکل سازه باز ازمایش بده ببین وضعیتت چطوره

رفتم دکتر طبق معمول مترونیدازول و چرک خشک کن داد.

دیگه امروز مشکلاتم رو به یه طبیب طب اسلامی گفتم,قراره به آیت الله تبریزیان بگن و دارو برام تجویز کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=166141184]الکی نگران نباش خوب میشی نامزدم از تو بدتر بود نفس نمیتونست بکشه  خارش گلو ک چیزی نیس خوب کاش دست خودم بود بعضی وقتا از استرس نفسم بند میاد احساس خفگی میکنم

جام می و خون دل هریک به کسی دادن                   در دایره قسمت اوضاع چنین باشد...
عزیزم شما فشارت پایین بود یا چی ک برات سرم مینوشتن .برا من هیچی اکسیژنم خوب بود فشارم ۱۰ بود .حتی با ...

سرمم تقویتی بود فشارمم اکثرا ۸و۹ خیلی پایین نبود سردرد شدید داشتم قرص جواب نمیداد اصلا